Τη βοήθεια των Καβαλιωτών στην εκπόνηση της διπλωματικής της εργασίας  με Θέμα: «Στρατηγική  επικοινωνίας και επικοινωνιακή ικανότητα Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων, Μελέτη περίπτωσης: Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ», του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Πάτρας, ζητά η κ. Ιωάννα Τσολιαρίδου.

 

 

Ο στόχος της έρευνας είναι να αναδείξει τον βαθμό ικανοποίησης αλλά και ενημέρωσης  των κατοίκων της πόλης της Καβάλας σε σχέση με το φεστιβάλ. Επιπλέον εξετάζει τον βαθμό εξοικείωσης των κατοίκων την πόλης της Καβάλας με την νέα τεχνολογία και κατά πόσο είναι επιφυλακτικοί σε διαδικτυακές έρευνες. Επιβεβαιώνω ότι όλα  τα προσωπικά δεδομένα (δεν απαιτείται ονοματεπώνυμο) που μας εμπιστεύεστε δεν θα δημοσιευθούν και θα κρατηθούν ασφαλή.

Για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ακολουθήστε παρακαλώ τον ακόλουθο σύνδεσμο (ctrl + κλικ για την μετάβαση στην φόρμα συμπλήρωσης: 

 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee4CbEkr5yv6mxlpuU1KsjqjmbBZ2Q...

 

 

 Η  online συμπλήρωση του επιτρέπει την αυτόματη καταγραφή των απαντήσεων, με ανώνυμο τρόπο. Συμπληρώνετε την φόρμα του ερωτηματολογίου, επιλέγοντας μια σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση, και επιλέγετε στο τέλος: ΥΠΟΒΟΛΗ. «Παρακαλώ προωθήστε ελεύθερα σε φίλους και συγγενείς, συναδέλφους, να είναι όμως κάτοικοι της πόλης της Καβάλας. Όσες περισσότερες συμμετοχές θα έχει  η έρευνα τόσο πιο αντιπροσωπευτικό θα είναι το δείγμα. Θα παρακαλούσα για μια άμεση ανταπόκριση καθώς ο χρόνος υλοποίησης της έρευνας είναι περιορισμένος.

Το ερωτηματολόγιο περιέχει συνολικά 18 ερωτήσεις και ο χρόνος που θα χρειαστείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο είναι λιγότερο από 5 λεπτά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας, για τον χρόνο σας και για την πολύτιμη βοήθεια σας  να ολοκληρώσω την  έρευνα μου», αναφέρει η ίδια