Την δική της παρουσία στον διεθνή διαγωνισμό CanYouMakeIt 2020 έχει η πόλη της Καβάλας. Τρεις φοιτητές του ΤΕΙ έχουν δημιουργήσει την συμμετοχή με το όνομα Trelotravel και ζητούν τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουν! 

 

Ο διαγωνισμός 

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό εμπνευσμένο από την Redbull στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες τριών ατόμων με την προϋπόθεση να φοιτούν όλοι τους σε κάποιο πανεπιστήμιο. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα βίντεο ενός λεπτού το οποίο θα δημοσιεύσουν και την στιγμή της ψηφοφορίας οι δύο Ελληνικές ομάδες με τις περισσότερες ψήφους, μαζί με τις υπόλοιπες 198 από όλα τα κράτη του κόσμου θα προχωρήσουν στην επόμενη και πιο ενδιαφέρουσα φάση.  

 

Οι εκπρόσωποι της Καβάλας

Την πόλη της Καβάλας την εκπροσωπούν τρεις φοιτητές του ΤΕΙ μας: ο Νίκος Μπελεγρίνος, τριαθλητής, ναυαγοσώστης και δάσκαλος κολύμβησης, ο Θέμης Κατσιαβός, ναυαγοσώστης, bodybuilder vertical caver και ο Μπουράκ Αρίφ Ογλού, δικυκλιστής και αθλητής.

 

Η ψηφοφορία λήγει σύντομα! 

Οι χρήστες μπορούν να ψηφίζουν μία φορά την ημέρα από το κάθε mail τους ή λογαριασμό facebookκάθε 24 ώρες. Όμως δεν μένει πολύς καιρός αφού ψήφοι γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

 

Ο διοργανωτής θα ανακοινώσει τις νικήτριες ομάδες στις 9 Μαρτίου ενώ η τελική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα από 21 έως 28 Απριλίου.

 

Ψηφίστε τους ΕΔΩ!

 

 

Τι θα κάνουν στην επόμενη φάση 

Σε αυτήν την εκδήλωση (επόμενη φάση) οι νικητές εθνικών ομάδων πρέπει να ταξιδέψουν εκατοντάδες χιλιόμετρα από το σημείο εκκίνησης στην τερματική γραμμή που θα βρίσκεται στο Βερολίνο μέσα σε 7 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της πορείας οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους μονοπάτι, επισκεπτόμενοι σημεία συνάντησης (check points) σε διάφορες πόλεις, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο της διαδρομής μέσω της εφαρμογής της εκδήλωσης από το κινητό της διοργάνωσης και των προσωπικών λογαριασμών Instagram, ολοκληρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερες δοκιμασίες. 

 

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν από μια από τις πόλεις Μιλάνο, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη και Άμστερνταμ. Οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν ένα πακέτο με 24 κονσέρβες του Redbull τα οποία θα χρησιμοποιήσουν σαν νόμισμα. Σε αυτό το ταξίδι προσπαθούν να συλλέξουν βαθμούς μέχρι τον τερματισμό. 

 

Τα προσωπικά τηλέφωνα, τα έξυπνα ρολόγια, οι υπολογιστές, gps και άλλες παρόμοιες συσκευές καθώς και μετρητά, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και άλλοι τρόποι πληρωμής θα σφραγίζονται σε φακέλους από τον διοργανωτή και θα τα επιστρέφει στο τέλος του αγώνα. Με άλλα λόγια, δεν θα έχουν μαζί τους ΤΙΠΟΤΑ!

 

Κάθε ομάδα ξεκινάει το ταξίδι με συγκεκριμένο αριθμό redbull και πρέπει να τα εμπορεύεται για όλα όσα χρειάζεται για το ταξίδι, φαγητό, χώρο για ύπνο, μεταφορά στην επόμενη τοποθεσία και για άλλες ανάγκες που θα εμφανίζονται. 

 

Η ομάδα νικητών θα επιλεγεί με βάση την βαθμολογία τους σε 3 κατηγορίες 

--κοινωνικά σημεία (ποιότητα δημοσιευμένου περιεχομένου), 

--σημεία ελέγχου (ολοκλήρωση προκλήσεων),

--σημεία περιπέτειας (αριθμός δραστηριοτήτων που ολοκληρώθηκαν). 

 

Το τελικό αποτέλεσμα των νικητών θα αποτελείται από το άθροισμα των συνολικών βαθμών σε αυτές τις κατηγορίες. 

 

Οι νικητές αυτής της φάσης του διαγωνισμού θα λάβουν ένα συνολικό βραβείο που θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι μαζί με τα έξοδα του, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τα 8.500 ευρώ. 

 

Βοηθήστε τους φοιτητές της πόλης μας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε μια ψήφο παρακάτω. Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ κάνοντας κλικ ΕΔΩ: 

Trelotravel team

Κοινό στοιχείο της ομάδας του Νίκου, του Θέμη και του Μπουράκ είναι ότι και οι τρεις αγαπούν ταξίδια και την περιπέτεια. Στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να απολαύσουμε τις νέες περιπέτειες μέσα από τις αναρτήσεις τους. 

 

ΔΕΙΤΕ εδώ τον λογαριασμό τους στο instagram

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της Trelotravel