Άρχισε από τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου η κανονική ροή του προγράμματος του MEGA channel το οποίο επανήλθε στις τηλεοράσεις. Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει έναν "σκελετό" από ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων ενώ πριν και μετά από τις ενημερωτικές μεταδόσεις προβάλλονται δημοφιλή σήριαλ του Μεγάλου Καναλιού.  

 

Στην πρωινή ζώνη προβάλλεται η «Κοινωνία Ώρα Mega» με τους Φιλιππίδη, Αντωνοπούλου, Σιωμόπουλο, Μοσχολιού και το «Mega Magazino» με τους Φουσκίδη, Παπαδόπουλο και Καραβοκύρη. Το απόγευμα την ενημερωτική σκυτάλη παίρνει ο Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live News». 

 

Τα Σαββατοκύριακα στο πρόγραμμα μπήκε το «Mega Σαββατοκύριακο» με τους Χουδαλάκη, Ραβανό, Κατσή, Μέγα αλλά και οι αθλητικές εκπομπές «Sports Weekend» με τους Κατσαρό, Περπερίδη, Θεοδωρακοπούλου και «Super Balla Live» με τους Καρπετόπουλο, Νικολακόπουλο, Σακελλαρόπουλο, Μίχο, Οικονομίδη, Αλατζά, Τσίκινη. 

 

 

ΔΕΙΤΕ το αναλυτικό πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού ΕΔΩ 

 

 

Newscaster του MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τις καθημερινές, είναι η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ1 Δώρα Αναγνωστοπούλου ενώ το Σαββατοκύριακο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος, ένας δημοσιογράφος με καταγωγή από την Καβάλα. 

 

 

 

Ποιος είναι ο Γιάννης Μούτσος

Ο Γιάννης Μούτσος γεννήθηκε το 1978 στην Τρίερ της Γερμανίας, από γονείς μετανάστες. Επέστρεψε στην Ελλάδα όταν ήταν 5 ετών με την οικογένειά του να εγκαθίσταται στον τόπο καταγωγής, την Καβάλα. 

 

Η πρώτη του έμμεση επαφή με τη δημοσιογραφία ήρθε μέσα από τις πολλές δυνατότητες που έδινε τότε το Πολυκλαδικό Λύκειο Καβάλας, από το οποίο και αποφοίτησε. Υπήρξε μάλιστα πρόεδρος στο 15μελές συμβούλιο των μαθητών. 

 

Το «μικρόβιο» της δημοσιογραφίας το κόλησε από έναν συγγενή του, τον δημοσιογράφο και για πολλά χρόνια εκδότη του ιστορικού περιοδικού «Ματιές», Γιώργο Καρανίκα

 

Σπούδασε πολυμέσα και δημοσιογραφία στην Αγγλία ενώ απέκτησε μεταπτυχιακό στην τηλεοπτική παραγωγή. Η πρώτη του δουλειά ήταν Παραγωγός Οπτικοακουστικού Υλικού στην Βρετανική αστυνομία μέχρι το 2004.

 

Εργάστηκε ως διευθυντής ΜΜΕ στο δημοσιογραφικό χωριό των Ολυμπιακών Αγώνων και λίγο μετά ο δρόμος του συναντήθηκε με αυτόν του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί του. Είναι η περίοδος που ο Γιάννης Μούτσος εργάζεται για πρώτη φορά σε πανελλήνιο τηλεοπτικό κανάλι, συμμετέχοντας μάλιστα στην παρουσίαση της εκπομπής. 

 

Εργάστηκε στο Alter, στις εκπομπές «Πύλες του Ανεξήγητου» και «Αθέατος Κόσμος» σχεδόν μέχρι το κλείσιμο του καναλιού. 

 

Ακολούθησε η συνεργασία του με το Kontra όπου παρουσίαζε την εβδομαδιαία εκπομπή «Terra Incognita», στη συνέχεια η συνεργασία με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο πανελλαδικό τότε Έψιλον και η συνεργασία του με το Νίκο Μάνεση στην εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha.

 

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του τηλεοπτικού σταθμού ONE (εκπέμπει μέσω Cosmote & Nova) του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

 

Η μεταπήδησή του στο MEGA και μάλιστα σε θέση παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου, ήταν αναμενόμενη. 

 

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας, ο Γιάννης Μούτσος πήρε συνεντεύξεις από πολλές ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ, Νταν Μπράουν και ο Ρώσος κοσμοναύτης Βαλερί Πολιακόβ ενώ συμμετείχε και σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό.

 

Μένει μόνιμα στην Αθήνα εδώ και πολλά χρόνια. Το 2015 παντρεύτηκε με τη Σίλια Γιαννακοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.