Η Δημοκρατική Κίνηση  Μηχανικών με ποσοστό 45,27% έναντι 37,64% της παράταξης ΟΡΜΗ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου παράστημα Ανατολικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και στηρίζοντας την προσπάθειά μας, ανέδειξαν την ΔΚΜ - Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών στην 1η θέση!

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την υπέροχη αυτή ομάδα μηχανικών της ΔΚΜ - Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Ανατολικής Μακεδονίας για τη συντονισμένη και ουσιαστική συνεργασία μας.

Θέλω να αγκαλιάσω ένα - ένα τα μέλη της ομάδας των Δραμινών συναδέλφων που κατάφεραν με ξεχωριστή αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα να εκτοξεύσουν την απήχηση της ΔΚΜ, επανιδρύοντας ουσιαστικά την παράταξη στο Νομό Δράμας.

Είμαστε έτοιμοι, Καβαλιώτες και Δραμινοί, να αγωνιστούμε ΜΑΖΙ για τη δρομολόγηση προτάσεων και λύσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα των μηχανικών και καλλιεργούν προοπτικές ανάπτυξης για τον τόπο μας».

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής: