Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στην χερσόνησο της Παναγίας ,λίγες μόνο ώρες πρίν και την έναρξη του φεστιβάλ COSMOPOLIS 2019.Η κεντρική σκηνή εχει στηθεί με το «ουράνιο τόξο» χρωμάτων να πρωταγωνιστεί και φέτος , μεταδίδοντας το μήνυμα της διαφορετικότητας και του πολιτισμού.

 

Ήχος και φώτα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τα συγκροτήματα των χωρών ,αλλά και τους παρουσιαστές του φεστιβάλ ,με guest star τον Ρένο Χαραλαμπίδη ,ενώ μαζί του στην παρουσίαση και τον συντονισμό θα βρίσκονται ο δημοσιογράφος του center Γιάννης Κομνηνός καθώς και η δημοσιογράφος του enachannelΜαρία Παπάζογλου.

 

«Πυρετώδεις» ρυθμοί και στα καταστήματα εστίασης της συνοικίας.Οι επαγγελματίες έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις , ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που προσέλαβαν και επιπλέον προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

«ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΣΤΟ COSMOPOLIS»

Στον απόηχο των εντάσεων του «PARK FOOD FESTIVAL» σχετικά με τους ελέγχους,τις άδειες και τα νομικά πλαίσια,νέοι ψίθυροι μεταφέρονται απο αφτί σε αφτί,σχετικά με το φεστιβάλ COSMOPOLIS ,τις άδειες και τις αποδείξεις των περιπτέρων.Απαντήσεις σχετικά με το θέμα δίνει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Ηλίας Καλανταρίδης,βάζοντας στην ουσία ένα τέλος σε όσα ακούγονται για το έθνικ φεστιβάλ.

Όσον αφορά τα περίπτερα των αποστολών ο κ.Καλανταρίδης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία αρμοδιότητα ελέγχου. «Είναι ένα χώρος που δεν έχει να κάνει με επιχειρηματική δραστηριότητα...οι αποστολές δείχνουν ένα μέρος της κουλτούρας τους,είναι πολιτιστικού περιεχομένου».