Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλοςπραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, στις Υπηρεσίες του Διοικητηρίου της ΠΕ Καβάλας και στον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Καβάλας.

Το ξημέρωμα στην Ιχθυόσκαλα, στην επαφή του με τους ανθρώπους του μόχθου, γνήσιους εκπροσώπους της Ελλάδας που ξυπνά νωρίς, ο κ. Παναγιωτόπουλοςείχε συνομιλίες με τους εργαζόμενους αλιείς, ιχθυέμπορους και εξαγωγείς αλλά και αναλυτική ενημέρωση για τις υποθέσεις της Ιχθυόσκαλας που είναι σε εκκρεμότητα, από τον Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Καβάλας κ. Μπάμπη Μαντά.

Στην επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας, ο κ. Παναγιωτόπουλος συνομίλησε με το προσωπικό της Αστυνομίας και είχε συνάντηση εργασίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας κ. Γιάννη Καραμανλή.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο κτήριο τουΔιοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όπου ο κ. Παναγιωτόπουλοςσυνομίλησε με τους εργαζόμενους όλων των Υπηρεσιών ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Αργά το μεσημέρι ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Καβάλας και συζήτησε με τον Πρόεδρο κ. Σμάραγδο Κρεμμύδακαι μέλη του Συλλόγου για τα θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.