ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ BASKETBALL CAMP 2019  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 25 ΗΜΕΡΩΝ!

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ 9-18 ΕΤΩΝ!

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ENΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες και αιτήσεις των αθλητριών/των της και των γονέων  τους,  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι φέτος για πρώτη φορά, η ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, διοργανώνει και καθιερώνει  Ανοιχτό Καλοκαιρινό Basketball  Camp μεγάλης διάρκειας ( 25 ημερών,) το οποίο θα διαρκέσει από  Δευτέρα 1 Ιουλίου έως  και Παρασκευή 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.

Προσηλωμένοι στην διαρκή εξέλιξη  της Ακαδημίας μας και μετά την πολύ μεγάλη θετική ανταπόκριση που είχε κατά την διάρκεια της περιόδου το προπονητικό μας πρόγραμμα και οι αγωνιστικές εκδηλώσεις των τμημάτων μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια  με το θεματικό καλοκαιρινό μας πρόγραμμα με σκοπό την περαιτέρω ατομική βελτίωση των αθλητών μας.

Οι αθλητές θα διδαχθούν τα βασικά του αθλήματος και την μηχανική του σουτ, ενώ παράλληλα θα μετάσχουν σε προπονήσεις φυσικής ενδυνάμωσης σε πρόγραμμα που έχει εκπονήσει το Προπονητικό μας  Τeam σε συνεργασία με τον υπεύθυνο γυμναστή της Ομάδας! Όπως  πάντα η αθλητική ψυχολογία θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος !

Δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

Στα γραφεία της ομάδας:  ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ  ΤΗΛ:  2510232422

KINΗΤΟ: κ. Βασίλης Σαρόγλου  6932468511