Στα όσα καταλόγισε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου στον πρόεδρο του Εμπορικού Κέντρου Καβάλας σχετικά με την άρνησή του να ενημερώσει τους εργαζόμενους του νομού για την επίσκεψη του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη στην Καβάλα. (Δείτε εδώ

 

Ο κ. Ποδάρας στην απάντησή του αναφέρει τα εξής: 

 

Η "προσφάτως" επιλεγείσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελευθεριάδου "προσφάτως" ανακάλυψε την Αμερική όταν αναφέρεται στις αυθαιρεσίες των εργοδοτών απέναντι στην τήρηση της Εργατικής και Ασφαλιστικής Νομοθεσίας και στα όσα συμβαίνουν εδώ και χρόνια στο Νομό Καβάλας και σ' όλη την Ελλάδα στο χώρο της εργασίας. 

 

Παραλλήλως ως "εργατολόγος" όφειλε να γνωρίζει ότι τα συνδικάτα δεν είναι ουρές της κάθε κυβέρνησης άρα κακώς ζητούσε από τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου να οργανώσουμε συσκέψεις των σωματείων μας για να μας "φωτίσει" ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης. Οι συζητήσεις μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων και συνδικάτων γίνονται πάντα θεσμικά και όχι προσωπικά.

 

Τα συνδικάτα κυρία υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι ανεξάρτητα και ακηδεμόνευτα.

 

Όσο για το εφταήμερο εργασίας που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε οφείλατε ως εργατολόγος να το γνωρίζετε και όχι να ρίχνετε αλλού τις ευθύνες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ