Με αφορμή το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στον Δήμο Παγγαίου, ο Δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού "ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" κ. Φίλιππος Αναστασιάδης δήλωσε τα εξής:

 

"Μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον Δήμο Παγγαίου. Στις =εκλογές, ο συνδυασμός «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» με τη στήριξη των συνδημοτών μας, πέτυχε μια καθαρή νίκη, από την πρώτη Κυριακή, λαμβάνοντας το 59,15% των ψήφων.

 

Ο έντιμος αγώνας μας δικαιώθηκε. Το έργο μας αξιολογήθηκε και οι πολίτες του Δήμου Παγγαίου εμπιστεύτηκαν την καθαρότητά μας, κλείνοντας, παράλληλα, τα αυτιά τους σε ύβρεις και συκοφαντίες. Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για να κάνουμε τον Δήμο Παγγαίου έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, τον δημότη, χωρίς διακρίσεις.

 

Δεσμευόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε με το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την καθαρή και έντιμη πορεία μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά στην κατεύθυνση ανάπτυξης του Δήμου μας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όλων των δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς, να αγκαλιάσει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να σταθεί συμπαραστάτης σε όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας.

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι στήριξαν τον αγώνα μας, τους υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τους υποψηφίους για όλα τα τοπικά συμβούλια, όλους τους συνεργάτες μας, που ακούραστα υποστήριξαν τον αγώνα  του συνδυασμού, όλους τους συνυποψήφιους των άλλων παρατάξεων που επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό, όλους τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, και φυσικά όλους τους Παγγαιορείτες και τις Παγγαιορείτισσες  που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους".

 

(δελτίο Τύπου)