Μόνο έκπληξη και θυμηδία προκαλεί η απαράδεκτη τακτική της κ. Τσανάκα, 18 ημέρες πριν τις εκλογές, να καλεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία για οικονομική ενίσχυση.

 

Επί 5 χρόνια η διοίκηση Τσανάκα αρνήθηκε κάθε επιχορήγηση ποδοσφαιρικού σωματείου και μόλις πριν από λίγους μήνες προέβη στη διανομή αθλητικού υλικού μέσα από έναν αμφίβολο διαγωνισμό και με προμηθευτή εκτός Καβάλας.

 

 

Σε κάθε περίπτωση, ο δικός μας συνδυασμός είναι υπέρ της ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, όχι όμως με τέτοιες μεθόδους και σε τέτοιες συγκυρίες. Νομίζει η κυρία Τσανάκα πως οι παράγοντες και οι παίκτες των ποδοσφαιρικών σωματείων που θα ενισχυθούν οικονομικά 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές δεν έχουν κρίση;

 

Δεν καταλαβαίνουν τον εμπαιγμό και την πρωτοφανή πολιτικάντικη τακτική της; Βέβαια, τα ίδια κάνει και με τις όψιμες και προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις, αλλά η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει. Και εκεί οι Καβαλιώτες θα είναι αμείλικτοι μαζί της, όσα λεφτά κι αν σκορπίσει από το δημοτικό κορβανά, χωρίς έλεγχο και χωρίς μέτρο, κατά την προσφιλή της τακτική.

 

Προφανώς, το αντιλαμβάνεται και σπεύδει να μετέλθει κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Ο πολιτικός κατήφορος της κυρίας Τσανάκα και των συνεργατών της δεν έχει τέλος, ευτυχώς, όμως, η διοίκησή τους έχει ημερομηνία λήξης, την 26η Μαίου 2019.

 

Με τιμή

Θόδωρος Μουριάδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας   

 

 

(δελτίο Τύπου)