Το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή καυτηρίασε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου τις ευρωεκλογές, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δήλωσε υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο όπως είναι «ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά».

 

«Θέλω να πω κάτι που αφορά όλους μας, τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, τους βουλευτές μας, τα στελέχη μας και φυσικά εμένα τον ίδιο.

 

Σε οποιαδήποτε περίπτωση υπάρξει η παραμικρή απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ, τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τον σεβασμό στην ισότητα, στα δικαιώματα κάθε πολίτη, θα υπάρχει μηδενική ανοχή. Το είδατε ήδη αυτό.

 

Δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στο ψηφοδέλτιο υμνήτρια του Κασιδιάρη.

 

Δεν είμαι Μητσοτάκης να βάζω στο ψηφοδέλτιο  ακροδεξιά στοιχεία που γεννούν αποτροπιασμό και δεν είμαι Μητσοτάκης να κρατάω στην ΚΟ βουλευτή που δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο ο ή ή μπροστά από το όνομα ενός ανθρώπου που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν.

 

Στις πράξεις φαίνεται ο προοδευτικός Μητσοτάκης και οι πράξεις είναι ξεκάθαρες.

 

Δεν φοβάμαι να μιλήσω για τα πάντα, δεν έχω ούτε μυστικά, ούτε θέματα που αποφεύγω. Εδώ, μπροστά σας όλα».