Δημήτρης Κυριαζίδης

Το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή καυτηρίασε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δράμας, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει «​​​​​​"τις ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό".

Μια ομοφοβική δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης το βράδυ την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, Τάνια Ελευθεριάδου, με ανάρτηση της στα social media, αναφέρει πως ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε ομοφοβική δήλωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Οι βουλευτές και πρώην βουλευτές της ΝΔ, από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να στέλνουν ανακοινώσεις στήριξης στην

Σύσκεψη με θέμα τα σοβαρότατα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες στα Τενάγη των Φιλίππων έγινε σήμερα στην Ελευθερούπολη, στο δημαρχείο του Παγγαίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων από τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Σερρών.