Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε πως θα δημιουργηθεί ένα διαδραστικό κέντρο παρατήρησης του καιρού στην Καβάλα, σε συνεργασία με το meteokav.gr.

 

 

H ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία ενός διαδραστικού κέντρου παρατήρησης του καιρού στο ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ σε συνεργασία με το METEOKAV. 

 

Το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο του Δήμου Καβάλας πρόκειται για ένα διαδραστικό χάρτη μέσα από τον οποίο ο χρήστης μπορεί σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθεί τι συμβαίνει στο σύνολο της περιοχής μέσω των μετεωρολογικών σταθμών (επαγγελματικών προδιαγραφών) και των καμερών που παρέχουν δεδομένα. 

 

Επιπλέον, το Παρατηρητήριο καταφέρνει και απλοποιεί μια ιδιαίτερα εξειδικευμένη πληροφορία και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να πληροφορηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τις συνθήκες που επικρατούν σε μια μεγάλη έκταση του Δήμου.

 

 

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ 

 

Για να επισκεφθείτε το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο: 

 

Μέσα από το Μετεωρολογικό Παρατηρητήριο του Δήμου Καβάλας ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση τόσο στο δίκτυο του μετεωρολογικών σταθμών και καμερών του Δήμου Καβάλας όσο και στο δίκτυο του METEOKAV στην περιοχή, ενώ καλούμε και τους συνδημότες μας να ενταχθούν κι αυτοί στο  Παρατηρητήριο ερχόμενοι σε επικοινωνία με το METEOKAV στο email: [email protected].”