Τεχνική βοήθεια για την καταγραφή και αντιμετώπιση του φαινομένου της ενεργειακής φτώχειας και για την ανάπτυξη δράσεων με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων, θα λάβει ο δήμος Καβάλας. Η βοήθεια θα δοθεί από τον Συμβουλευτικό Κόμβο για την ενεργειακή φτώχεια (Energy Poverty Advisory Hub – EPAH).

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμος Καβάλας μετά από αίτημα του σε πρόσκληση του Συμβουλευτικού Κόμβου για την Ενεργειακή Φτώχεια (Energy Poverty Advisory Hub – EPAH) επιλέχθηκε να λάβει τεχνική βοήθεια για την καταγραφή και αντιμετώπιση του φαινομένου της ενεργειακής φτώχειας και για την ανάπτυξη δράσεων με την υποστήριξη εμπειρογνωμόνων.

 

 

ΔΙΚΤΥΟ "ΕΡΑΗ"

 

Το EPAH είναι ένα δίκτυο συνεργασίας ενδιαφερόμενων μερών με στόχο την εξάλειψη της ενεργειακής φτώχειας και την επιτάχυνση της δίκαιης ενεργειακής μετάβασης των ευρωπαϊκών δήμων. Στόχος της πρωτοβουλίας για την τεχνική βοήθεια είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένης υποστήριξης προς τους δήμους για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας. 

 

Επιλέχθηκαν 51 Δήμοι από όλη την Ευρώπη, μεταξύ αυτών και ο Δήμος Καβάλας.  

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της ανωτέρω πρωτοβουλίας και σε συνεργασία με τον Συμβουλευτικό Κόμβο για την Ενεργειακή Φτώχεια και τους εμπειρογνώμονες από το INZEB ΑΜΚΕ, ο Δήμος Καβάλας καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην ανώνυμη έρευνα η οποία θα διεξαχθεί με τη χρήση ερωτηματολογίου με στόχο τη διάγνωση του φαινομένου και στη συνέχεια την ανάπτυξη δράσεων προς όφελος των ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ενεργειακή φτώχεια. 

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 

Link ερωτηματολογίου: 

https://forms.gle/hvtEkn7BBwEmCq6G8  

Link πλατφόρμας Διαβούλευσης Δήμου Καβάλας: https://egov.crowdapps.net/.../erotimatologio-gia-ti.../ 

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τμήμα Προγραμματισμού & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Δήμου Καβάλας

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 2513500217&218,  e-mail: [email protected]

 

Τεχνικοί εμπειρογνώμονες του έργου από το ΙΝΖΕΒ ΑΜΚΕ email: [email protected].”