Έτοιμος να προσφέρει στην κοινωνία της Καβάλας μέσα από την υποψηφιότητα του δηλώνει στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γιαννίκογλου.

 

Όπως λέει αποφάσισε να συστρατευτεί δίπλα στον Χαράλαμπο Χρυσανίδη όταν μετά την αποχώρηση του Ντίνου Κλειτσιώτη από την κούρσα των δημοτικών εκλογών με τον οποίο ήταν υποψήφιος, δέχθηκε πρόταση να συνεργαστεί με την παράταξη «έργο τώρα»

 

«Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο ο οποίος αποδεδειγμένα είναι εργατικός, έντιμος  και αντλεί δύναμη από την αγάπη του για τον τόπο, έτσι λοιπόν αποδέχθηκα με μεγάλη μου χαρά την πρόταση του», είπε.

 

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του είπε, «Έχω ακούσει πολλές φανφάρες για μεγάλα έργα στην πόλη της Καβάλας. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτά εμένα με ενδιαφέρει η καθημερινότητα.

 

Η μέρα μας αρχίζει με το πέταγμα των σκουπιδιών στους κάδους. Αυτό που με νοιάζει είναι η απολύμανση και καθαριότητα των κάδων, όπως και η αποκομιδή των σκουπιδιών. Κάδοι ανακύκλωσης δεν υπάρχουν σε όλες τις γειτονιές», τόνισε.

 

Επισήμανε επίσης πως ως επαγγελματίας οδηγός του υπεραστικού ΚΤΕΛ στόχος του αν εκλεγεί είναι να δώσει βάρος στην επίλυση του κυκλοφοριακού μέσα στην πόλη της Καβάλας».

 

Όπως είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση το να φύγει ο σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ μέσα από το κέντρο είναι μια άποψη που τη διατυπώνουν όσοι δεν χρησιμοποιούν το λεωφορείο.

 

«Αυτοί που το χρησιμοποιούν από τα χωριά της Καβάλας εξυπηρετούνται εκεί που είναι το ΚΤΕΛ.

 

Αν βγει έξω από την πόλη πάλι θα περνάνε τα λεωφορεία μέσα το κέντρο, οπότε δεν νομίζω ότι θα λύσουμε κάποιο πρόβλημα», τόνισε.

 

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί κάποιος να ψηφίσει τον Γιώργο Γαννίκογλου τόνισε πως «Νιώθω πραγματικά έτοιμος να προσφέρω γι αυτό και ζητάω από τον κόσμο να εμπιστευτεί τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη κι εμένα. Είμαστε μια πλήρης παράταξη από όλες τους επαγγελματικούς κλάδους και όλες τις ηλικίες. Έχουμε όρεξη για δουλειά κι έναν επικεφαλής που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην τοπική αυτοδιοίκηση».