Η Θωμαή Βασιλείου συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Καβάλας με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

Ας αφήσουμε τη Θωμαή να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

 

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1962 από γονείς προσφυγικής καταγωγής.

 

Τελείωσα το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας - Πεντακοσίων, το 2ο Γυμνάσιο Θηλέων και το 1ο Λύκειο Καβάλας.

 

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.  

 

Είμαι παντρεμένη με τον Παντελή Λασκαρίδη, οικονομολόγο, και μητέρα της Αγγελικής, Γεωπόνου του ΑΠΘ.

 

Από τα φοιτητικά μου χρόνια αναγκάστηκα να δουλέψω σε λογιστήρια επιχειρήσεων, στην αρχή ως βοηθός και μετά τη λήψη του πτυχίου μου ως υπεύθυνη των λογιστηρίων τους.

 

Μετά τη συνταξιοδότησή μου και έχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ασχολούμαι με τη μεγάλη μου αγάπη, τη ζωγραφική. Συμμετείχα σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Το 2022 έκανα την πρώτη μου ατομική και την παρούσα χρονική στιγμή ετοιμάζω και τη δεύτερη ατομική  μου έκθεση.

 

Η τέχνη στάθηκε αφορμή να γνωρίσω τον Γιάννη Εριφυλλίδη. Στη συνέχεια της γνωριμίας μας, διέβλεψα στην προσωπικότητα του Γιάννη κάποιες αρετές (ευγένεια, ανιδιοτέλεια, διαλλακτικότητα κ.α.), που σε συνδυασμό με το όραμά του για τον Δήμο Καβάλας, με οδήγησαν στο να είμαι μια από τους 121 που υπέγραψαν την αρχική διακήρυξη του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

 

 Η επιτακτική ανάγκη για έναν σύγχρονο Δήμο, έναν Δήμο που να είναι αντάξιος στα θέλω του κάθε συνδημότη μας, με ώθησαν στην απόφαση να συμμετάσχω ενεργά από τη θέση της υποψήφιας για το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας στο πλευρό του Γιάννη Εριφυλλίδη».

Πιστεύουμε ότι η δυναμική και πολύπλευρη προσωπικότητα, οι σπουδές και η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η μεγάλη αγάπη της για τη ζωγραφική και η ευαίσθητη, καλλιτεχνική ματιά, που αντικατοπτρίζεται τόσο στα πολύ ιδιαίτερα έργα της όσο και σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου της, η καθαρή πολιτική σκέψη, η εργατικότητα, η έμφυτη ευγένεια, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Θωμαή Βασιλείου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική, την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου μας και βέβαια τον πολιτισμό και τις τέχνες – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας.

 

Θωμαή, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.