Στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 19.30, στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Καβάλας (απέναντι από Λούνα Παρκ), θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος”.

 

Σχετική ανακοίνωση της Π.Ε. Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Παιδική Παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος” Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 ώρα 19.30.

 

Στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων της Π.Ε. Καβάλας, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας οργανώνουν, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30, στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Καβάλας (απέναντι από Λούνα Παρκ), την παιδική παράσταση “Το Μαγεμένο Δάσος”.

 

Το δέντρο που μιλάει, λουλουδονεράιδες, ξυλοπόδαροι, μπαλονοκατασκευές, face painting  και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη ξεχωριστή βραδιά. 

 

Μία ψυχαγωγική αλλά και διδακτική, εμπειρία περιμένει τους μικρούς μας φίλους, καθώς πέρα από την διασκέδαση, σκοπός της δράσης είναι να διδαχθούμε τη σημασία να συνυπάρχουμε αρμονικά στην φύση και να προστατεύουμε τα δάση και το περιβάλλον της πόλης μας.

 

Για αυτόν τον λόγο σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε με χαρά, να συμμετέχετε όλοι στην εκδήλωση, να εξερευνήσετε “Το Μαγεμένο Δάσος” και να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά που κρύβει.”