Πολύς κόσμος το πρωί της Τρίτης (24/5) έξω το δικαστικό μέγαρο Καβάλας για την εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα, ενάντια στις 133 ομαδικές απολύσεις.

 

Οι απολυμένοι έφτασαν με πορεία έξω από τα δικαστήρια.

 

«Η ώρα της ανατροπής των πρώτων ομαδικών απολύσεων έφτασε. Πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας, όπου εκδικάζονται οι παράνομες, καταχρηστικές και εκδικητικές μας απολύσεις από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, οι πρώτες ομαδικές απολύσεις με τον νόμο Χατζηδάκη», λέει σε ανακοίνωση του το Σωματείο.

 

Στην Καβάλα, για την εκδίκαση της δικαστικής προσφυγής του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα, ενάντια στις ομαδικές απολύσεις, μεταξύ άλλων βρίσκονται ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Παρών είναι επίσης ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν.

 

 

«Στηρίζουμε τον αγώνα σας για εργασία. Είμαστε εδώ στον αγώνα για να δικαιωθείτε», δήλωσε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

 

«Αυτό που γίνεται είναι αποτέλεσμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη», είπε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

 

«Είναι ένας αγώνας που κρατάει έξι χρόνια και δεν λέει να τελειώσει» τόνισε ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Μπουρχάν Μπαράν.