«Η κατάσταση έχει καλυτερεύσει καθώς παρά τα πολλά κρούσματα ο κόσμος δεν νοσεί ιδιαίτερα γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως τα πράγματα με την αγορά θα πάνε καλύτερα, λέει στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης

 

Σχολιάζοντας τις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» είπε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής της θα είναι στις 6 Μαΐου με εναλλακτική μία εβδομάδα αργότερα αν δεν ευνοήσουν οι καιρικές συνθήκες.

 

«Χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία για τις παράλληλες δράσεις. Στόχος είναι οι εκδηλώσεις να είναι αντίστοιχες με αυτές του 2019», λέει ο κ. Κελγιώργης. 

 

Αυτό που τόνισε είναι ότι: «τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα γίνει και συναυλία και επισήμανε πως το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ σημείωσε πως στόχος είναι να εμπλακούν στις δράσεις και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος». 

 

Σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση είπε πως η κίνηση στην αγορά είναι ανύπαρκτη. Ο κόσμος νοιάζεται μόνο για να καλύψει την ανάγκη του για τροφή, μετά να πληρώσει τους λογαριασμούς του και καθόλου για το να αγοράσει είδη ένδυσης και υπόδησης, λέει ο κ. Κελγιώργης.

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: