Εμπορικός Σύλλογος

Από τις 8 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Καβάλας η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων.

Οριζόντιο μέτρο επί δικαίων και αδίκων χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων στην Καβάλα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Ακυρώνεται η συναυλία της Αναστασίας στην Καβάλα ως ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες ανθρώπους από τη φωτιά στο Νέστο.

«Δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια σαν επιχειρηματίας στην πόλη και έχω και την όρεξη και την διάθεση να συμβάλλω για να αλλάξουν και να διαφοροποιηθούν πράγματα τα οποία χρειάζονται αλλαγή λόγω και της αλλαγής της καθημερινότητας μας».

Ανακοινώθηκε η παράταξη Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων που θα συμμετέχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με τον Γιάννη Κελγιώργη επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο.

Σε κανονικούς ρυθμούς από σήμερα η αγορά και μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα καταστήματα θα λειτουργούν σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο πρωί και απόγευμα κάθε μέρα. 

Σύσκεψη μεταξύ Δήμου Καβάλας και Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022, με θέμα τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Η αγορά αύριο Κυριακή 6 Νοεμβρίου, θα είναι ανοιχτή, παρά τις αντιδράσεις των εμπορικών συλλόγων.

Περιγράφοντας την κατάσταση που βιώνουν οι έμποροι χαρακτήρισε το 2022 τη χειρότερη χρονιά ακόμα και από αυτή που έκλεισαν οι τράπεζες με τα capital control.

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί με 8 το βράδυ.

«Είναι γελοίο αυτό που συνέβη με την επιστρεπτέα. Υπάρχει συσσωρευμένη οργή που κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει. Πρέπει να αποσυρθεί το συγκεκριμένο μέτρο μήπως και μπορέσουμε να κρατηθούμε στο χειμώνα που έρχεται», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης.

Κλειστά θα είναι τα καταστήματα στην Καβάλα τη Δευτέρα 2 Μαΐου λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς που φέτος πέφτει Κυριακή. Η αργία μετατέθηκε με απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου. 

«Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Καβάλα στις 6 Απριλίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι μετά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία 

«Η κατάσταση έχει καλυτερεύσει καθώς παρά τα πολλά κρούσματα ο κόσμος δεν νοσεί ιδιαίτερα γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως τα πράγματα με την αγορά θα πάνε καλύτερα, λέει στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. 

Κοινή επιστολή του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας προς την ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΘ. Ζητούν το δρομολόγιο που είναι προγραμματισμένο για τις 14:00 το μεσημέρι από την Καβάλα προς τον Πρίνο να μετατεθεί μια ώρα αργότερα και να εκτελείται στις 15:00

Σε εξειδίκευση των νέων μέτρων για τους ανεμβολίαστους πολίτες, τα οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, προχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Από την Δευτέρα 1/11 άρχισαν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 6:00.

Η Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έκανε γνωστό το ωράριο των καταστημάτων που θα ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου. 

 

Παραμένει χωρίς αλλαγές και για τον Σεπτέμβριο και για τον Οκτώβριο. 

Την Δευτέρα (3/1) έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής 152 για απαλλαγή των ανταποδοτικών τελών κοινοχρήστων χώρων, όπως είχε εισηγηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, για τις επιχειρήσεις του εμπορικού Συλλόγου και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

Σελίδες