Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Κρηνίδων, Θανάσης Κορκοτίδης. 
 
 
Ο Θανάσης Κορκοτίδης ανήκε στην παράταξη του Κωστή Σιμιτσή "Ανοιχτή Πόλη".  Το βράδυ της Πέμπτης (19/11) ο πρ. δήμαρχος Καβάλας και νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ, Κωστής Σιμιτσής, αποχαιρέτησε τον Θανάση Κορκοτίδη με την εξής ανάρτηση: 
 
"Όταν μαθεύτηκε ότι οι Δήμοι Καβάλας και Φιλίππων θα συνενωθούν, άρχισα να ψάχνω συνεργάτες νεαρής ηλικίας από εκείνη την περιοχή. Κάποιοι θα βοηθούσαν το ψηφοδέλτιο, κάποιοι θα έμπαιναν στο ψηφοδέλτιο υποψήφιοι είτε για το Δημοτικό Συμβούλιο, είτε για τα Τοπικά. Ο Θανάσης Κορκοτίδης ήταν ένας από τους πρώτους που με αγκάλιασαν με αγάπη και με πίστη για την προσπάθεια που θα κάναμε όλοι μαζί. Εκλέχτηκε στο Τοπικό Συμβούλιο Κρηνίδων και υπηρέτησε ως Πρόεδρος τη μισή θητεία του, παραχωρώντας αργότερα τη θέση στη Μελίνα Χειμώνα, όπως είχε συμφωνηθεί. Ήταν νέος στην ψυχή και την καρδιά.
 
Έτρεξε όσο λίγοι για τον τόπο μας και με βοήθησε στα δύσκολα πρώτα βήματα του Καλλικράτη. Πάντα με χαμόγελο, αξιοποίησε την πλούσια εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα κοινά. Ήρθε δυστυχώς η ώρα να αποχωρήσει από τον μάταιο αυτό κόσμο, άφησε όμως σε όλους μας τη βεβαιότητα πως τίποτε από όσα κάνουμε για τη βελτίωση του κόσμου μας δεν είναι μάταιο, τίποτε δεν είναι απατηλό, αντίθετα αξίζει και μένει στη μνήμη μας σαν παράδειγμα αξιοσύνης και μίμησης".
 
 
Φωτογραφία FB: Κωστής Σιμιτσής