Κωστής Σιμιτσής

γράφει ο

Κωστής Σιμιτσής

Σχόλιο της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση», με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη για τις δηλώσεις του Κωστή Σιμιτσή.

“Με βάση τη μέχρι τώρα εμπειρία μου από αυτόν τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και από τα πρόσωπα που τον υπηρέτησαν μετά το 2019 έχω καταλήξει στην -αυστηρά προσωπική- απόφαση να ψηφίσω τον Χρήστο Μέτιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο Κωστής Σιμιτσής.

Εικόνα διάλυσης παρουσίασε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ το συνεργατικό σχήμα της διοίκησης, αφού είδαμε Συμβούλους της παράταξης Σιμιτσή (η οποία συνδιοικεί με την παράταξη Μέτιου) να υποβάλλουν επερωτήσεις προς… τη Διοίκηση”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της, η παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη.

Η μετατροπή του παλιού Νοσοκομείου σε φοιτητικές εστίες θα άφηνε εκατοντάδες ακίνητα ανοίκιαστα υποστηρίζει ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής... κι ένας ενδιαφέρων διάλογος με τη Στέλλα Παπαδοπούλου για την τύχη του κτιρίου... 

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στην εικόνα που παρουσίασε ο δημοσιογράφος από την Κομοτηνή Σάκης Αντωνίου, σχετικά με τη φυγή των Ελλήνων προς τη Βουλγαρία προκειμένου να προμηθευτούν καύσιμα.

«Ο αναπτυξιακός νόμος είναι πολυδιαφημισμένος αλλά δεν αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα ανάπτυξης μιας περιοχής.

Εντύπωση προκάλεσε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη και στον βουλευτή του ίδιου κόμματος Γιώργο Μουλκιώτη το γεγονός ότι η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας άφησε όλη την ημέρα τους 10 συλληφθέντες εργαζόμενους στα πετρέλαια μέσα στην αστυνομική κλούβα χωρίς νερό και τροφή. 

Διαδικτυακή συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις άντλησης πετρελαίου είχε το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής. 

Με τηλεδιάσκεψη ενημερώθηκε την Παρασκευή, 19.11.2021, ο αντιπεριφερειάρχης ανάπτυξης Κωνσταντίνος Σιμιτσής για τις θέσεις της «Ενεργειακής Αιγαίου» σχετικά με την πρόσφατη κρίση στις σχέσεις της μ

Όπως διαπιστώθηκε πάντως μετά από αυτοψία που έγινε τη Δευτέρα από εκπροσώπους του Πανεπιστημίου το κτίριο παρουσιάζει σημαντικές φθορές καθώς η στέγη, τα πατώματα αλλά και οι τοίχοι έχουν αρχίσει να καταρρέουν.

Συνάντηση με επιχειρηματίες του νομού Καβάλας είχε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφ

«Ήξεραν όλοι» απαντά ο Παναγιώτης Γεωργιάδης σε όσους χαρακτήρισαν «κεραυνό εν αιθρία» το ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Air Show

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜΘ Κωστής Σιμιτσής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών της ΑΜΘ κ. Αντώνη Μαστοράκη, με το μέλος του Συνδέσμου κ. Ηλιάδη καθώς και με τον εκπρόσωπο του ανωτέρω Συνδέσμου Εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών

Απάντηση στην ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Κωστή Σιμιτσή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας σχετικά με το διάβασμα και τα μαθηματικά (δες

Τη δική του απάντηση δίνει ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ (δες ΕΔΩ) σχετικά με τους εργάτες γης. «Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στην ανάγνωση των κειμένων και των αριθμών», αναφέρει ο Κωστής Σιμιτσής.

Συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη (18/2) από τον Αύγουστο που ορίστηκαν ξανά τα μέλη του, το Διοικητικό Συμβουλίο της ΔΕΣΜΟΣ. Αποφασίστηκε οι πρόσληψη 50 αξιολογητών για να "τρέξουν" τις αιτήσεις για την μη επιστρεπτέα της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Για την μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων της μη επιστρεπτέα της Περιφέρειας ΑΜΘ μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης. Ο Κωστής Σιμιτσής επέρριψε ευθύνες στους προέδρους των επιμελητηρίων για την στάση τους, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα στις μόλις 2.500 αιτήσεις που έχουν εγκριθεί (από τις 21 χιλιάδες) θα τα δουν τον Μάρτιο. Για τις υπόλοιπες «αν υπάρξει καταβολή το Πάσχα θα είμαστε ευτυχισμένοι» είπε. 

Στον απόηχο της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον Απολογισμό της ΑΜΘ ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Κωστής Σιμιτσής προχώρησε ανακοίνωση όπου αναλύει τις πέντε μελέτης που έχουν δρομ

"Συμμεριζόμαστε την ανησυχία της τοπικής κοινωνίας ολόκληρου του Έβρου που προκάλεσε η εξαγγελία της κυβέρνησης για την επέκταση της δομής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών και προσφύγων στην Ορεστιάδα", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Περιφέρεια σε Δράση" με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή.  

 

Ο Γιώργος Φιλιππίδης εκλέχτηκε επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με γνωστικό αντικείμενο « Κλινική Κοινωνική Εργασία». 

 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Κρηνίδων, Θανάσης Κορκοτίδης. 
 

Με ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση της παράταξής «Περιφέρεια σε Δράση» με επικεφαλής τον Κωστή Σιμιτσή, καταδικάζει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης του Κώστα Κατσιμίγα εκ μέρους του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.

 

Σελίδες