Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Η 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (24/03).

Την Τετάρτη (22/11), στις 18:30 το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και την Μικτή Καβάλας Κ16.

Ο Άρης Ζυγού προχωρά σε μία πολύ όμορφη κίνηση, καθώς θα βραβεύσει τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Βλάχο και Γιάννη Σολακίδη, για τη βοήθεια που προσέφεραν στον τραυματία παίκτη της ομάδας του Άρη Οργκές Ταλλάκου.

Μία ιδιαίτερη εκδήλωση-γιορτή θα διοργανώσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το βράδυ της Τετάρτης (23/08), στο δημοτικό σχολείο του Κοκκινοχώματος. 

Άλλες τρεις μεταγραφικές κινήσεις έκανε η ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Μία νέα αρχή κάνει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που ανακοίνωσε το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο, αλλά και το νέο προπονητή του, που θα είναι ο Διονύσης Μουτάκης.

Μετά από ένα διάστημα αστάθειας με πολλά ερωτηματικά να δημιουργούνται για το μέλλον του συλλόγου, οι εξελίξεις ήταν πολύ θετικές για την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Τσακίρη, Φάνη Μαβινάκη και Σταύρο Συμεωνίδη.

Η ομάδα από το Κοκκινόχωμα ανακοίνωσε πως οι Αλέξανδρος Βλάχος και Γιάννης Σταμάτης δεν θα συνεχίζουν να αγωνίζονται με το σύλλογο.

Για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και η ΑΕΚ Καβάλας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών sugarbabes θα είναι ο χορηγός του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της