βροχόπτωση

Μια δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι του δήμου Δράμας την Τρίτη 17 Ιουνίου εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και της χαλαζόπτωσης που έπληξαν την περιοχής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο ο όγκος του νερού που έπεσε μέσα σε λίγα λεπτά προκάλεσε ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης

Κλειστός είναι από το πρωί της Κυριακής 5 Απριλίου ο δρόμος της ΜΟΜΑ, μετά από πρωτοβουλία της Τροχαίας Καβάλας καθώς στην περιοχή έχει σημειωθεί κατολίσθηση βράχων εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ωρών.

Την προσοχή των κατοίκων της Θάσου εφιστά ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Θάσου Κώστας Κοντογεωργίου καθώς η έντονη βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν το νησί από σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το μεσημέρι της Κυριακής 5 Απριλίου. Ο κ. Κοντογεωργίου αναφέρει:

Ζητούν επίσης απο τους τοπικούς αρμόδιους φορείς να γίνει κάτι για να σταματήσει αυτή η κακή νοοτροπία μερικών που δημιουργούν προβλήματα στη στις συνθήκες διαβίωσης των συντοπιτών τους. 

Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Θάσου αποφάσισε ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Κυριακίδης, επικαλούμενος τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα.

Μπορεί να έχουν πέσει αισθητά οι θερμοκρασίες μετά από έναν ολόκληρο σχεδόν μήνα καλοκαιρίας και το σκηνικό να θυμίζει τώρα περισσότερο… χειμώνα, ωστόσο ο καιρός χαρακτηρίζεται για την ώρα από σταθ

Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων  στην Εγνατία οδό, έντονη χαλαζόπτωση από τον Άγιο Ανδρέα μέχρι τον Άγιο Σίλα και πτώσεις δέντρων στο Πολύστυλο προκάλεσαν τα έντομα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν λίγο πριν τις 4:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Αυγούστου

Πλημμύρισε για μια ακόμη φορά το ρέμα στην οδό Εγνατίας στην περιοχή του Βύρωνα στην Καβάλα μετά την ισχυρή βροχόπτωση που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουλίου 2018.

Mια οικογένεια από την Ισπανία με ένα δεκάχρονο παιδί που κατασκήνωνε στο σημείο με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο να εγκλωβιστεί μέσα στην λάσπη στην προσπάθειά της να αναχωρήσει καθώς τρόμαξε από την ισχυρή καταιγίδα.

Ισχυρή βροχόπτωση πλήττει τον Νομό Καβάλας από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018.

 

Από τη σφοδρή βροχόπτωση προκλήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή του Αη Γιάννη, σε σημείο όπου εκτελούνταν έργα. Το νερό της βροχής παρέσυρε τα χώματα και δημιουργήθηκε μια μεγάλη λακκούβα που έκοψε τον δρόμο στη μέση...