βροχοπτώσεις

Το meteokav.gr αναφέρει σε ανάρτηση του, πως στις περισσότερες περιοχές του νομού Καβάλας, το ύψος βροχής που έπεσε τις τελευταίες ώρες, έφτασε ή ξεπέρασε το 70% του ύψους βροχής που πέφτει κατά μέσο όρο όλο τον Μάρτιο.

Από την Κυριακή (11/02), φεύγουν οι Αλκυονίδες μέρες και ο καιρός χαλάει και πάλι με έντονες βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας. 

Ο επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, με ανάρτηση του, ενημερώνει για τις βροχοπτώσεις και τις χιονοπτώσεις που θα “χτυπήσουν” τη Βόρεια Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Σε νέα ενημέρωση για την κακοκαιρία που θα πλήξει την Καβάλα, προχώρησε το meteokav.gr. 

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αναλύει τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τη χώρα μας το Σάββατο (04/11). 

Τα αίτια των ακραίων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν στη χώρα μας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Daniel εξηγεί το Meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βάσει προκαταρκτικής ανάλυσης των διαθέσιμων μετεωρολογικών δεδομένων.

Στο στόχαστρο της ισχυρής βροχόπτωσης που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/06) και πλήττει τη Βόρεια Ελλάδα, βρέθηκε η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με πολλές περιοχές της να έχουν πληγεί σημαντικά. 

Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή, περιορίζονται το Σαββατοκύριακο.

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που καταγράφηκαν στη νότια Θάσο από την έντονη βροχόπτωση που έπληξε το νησί τα ξημερώματα της Δευτέρας

Προβλήματα στο νησί της Θάσου έχει δημιουργήσει η βροχόπτωση που πέφτει από τα ξημερώματα στο νησί της Θάσου. Σοβαρά προβλήματα στο συγκοινωνιακό δίκτυο Αστρίδας – Ποτού. Σε πολλά σημεία ο δρόμος έχει κλείσει από τα φερτά υλικά που κατεβαίνουν από τις καμένες εκτάσεις. 

Σύντομη επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού για την Δευτέρα (19/4) με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές αλλά και τις σποραδικές καταιγίδες.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία της Ε.Μ.Υ.(Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία), κατά τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021, αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις στην Π.Ε. Καβάλας