τροχαία ατυχήματα

Δύο τροχαία ατυχήματα συνέβησαν στην περιοχή της Ραψάνης στην Καβάλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/11).

Τέσσερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου στη Θάσο.

Για τα συχνά αυτοκινητιστικά ατυχήματα που συμβαίνουν στην Καβάλα και το Παληό μιλά ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Χρήστος Ποτόλιας.

Τα συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν το Δεκέμβριο του 2022

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στην παλιά εθνική οδό Νέας Ηρακλείτσας - Νέας Περάμου του Δήμου Παγγαίου. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουλίου του 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. 

Κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει ελάττωση των αποθεμάτων αίματος που οφείλεται στην αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και στη μειωμένη προσέλευση αιμοδοτών λόγω των διακοπών.

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σημειώθηκαν 27 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 21 το 2018)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 20 Αυγούστου κοντά στον κόμβο του Αγίου Σίλα στον δρόμο προς τη Δράμα. Δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά όταν ο ένας από τους δυο οδηγούς μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Λιγότερα τροχαία ατυχήματα (θανατηφόρα, σοβαρά, ελαφρά) καταγράφηκαν τη φετινή περίοδο του Δεκαπενταύγουστου σε όλη την επικράτεια, σε σχέση με την τελική αποτίμηση του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος  του 2015