Θεανώ Φωτίου

Η βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, βρέθηκε στον Άρειο Πάγο, μαζί με τους απολυμένους των λιπασμάτων Καβάλας και τόνισε πως ο αγώνας τους θα δικαιωθεί.

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας παρουσίασαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης και η πρώην υπουργός Θεανώ Φωτίου σε ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, επικεφαλής του «Χαμόγελου» άφησε ευθ

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης για την στεγαστική κρίση είναι ασπιρίνες, παρωχημένα και αναποτελεσματικά. Σήμερα 1 στα 2 νοικοκυριά πληρώνει πάνω από 40% του εισοδήματος του σε έξοδα στέγης (νοίκι, δάνειο, νερό, κοινόχρηστα, ρεύμα). Το 50% του πληθυσμού στην Ελλάδα βρίσκεται σε στεγαστική κρίση», δήλωσε στον KavalaNews 102.8 η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης επί ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου. 

Προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, κατά την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής του, έθεσε ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης στην πρώην υπουργό Κοινωνικής Αλληλ

Την αύξηση του προϋπολογισμού για το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» στα 270 εκατ. ευρώ το 2019-2020, από 234 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι, ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου 2019.

 

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ.

Με απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου, εγκρίθηκαν επιχορηγήσεις 6,5 εκατ. ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών 118 Προνοιακών Ιδρυμάτων  (Ν.Π.Ι.Δ) σε όλη τη χώρα.

Τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο επισκέφτηκαν η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, ο βουλευτή Δράμας τ