ΘΑΣ.Ο.Σ.

Την Κυριακή (09/04) ο Θάσιος Ορειβατικός Σύλλογος πραγματοποίησε ανάβαση στο ορεινό συγκρότημα του Υψαρίου, την κορυφή Πρ. Ηλίας, η οποία είναι ορατή και από τον Λιμένα.

Ανάβαση από το Μονοπάτι της Πρώτης Σερρών προς τις κορφές του Παγγαίου πραγματοποίησε ο Θασιακός Ορειβατικός σύλλογος, ακολουθώντας τον ΕΟΣ Καβάλας, επιθυμώντας να αποκτήσουν τα μέλη του εμπειρία υψηλού βουνού.

Με μία «απαιτητική αλλά όμορφη ανάβαση» ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο ΘάσιοςΟρειβατικός Σύλλογος, τα μέλη του οποίου ανέβηκαν στο Υψάριο για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Ανακοινώθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Θάσιου Ορειβατικού Συλλόγου για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Την πρώτη χειμερινή ανάβαση πραγματοποίησε ο ΘΑΣ.Ο.Σ. στο χιονισμένο Φαλακρό, το ψηλότερο βουνό της Α. Μακεδονίας και της Θράκης που δεσπόζει πάνω από την Δράμα με υψόμετρο 2.232 μέτρων.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 13 μέλη και φίλοι του ορειβατικού συλλόγου ΘΑΣ.Ο.Σ πραγματοποίησαν μία όμορφη και ενδιαφέρουσα διαδρομή που συνδέει δύο παραδοσιακούς