θανατηφόρο τροχαίο

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Βότση το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου που στοίχισε τη ζωή τού Παναγιώτη Βελισσάρη εξέδωσε η αστυνομία.

Την 28-10-2022 το απόγευμα στην Εθνική οδό Καβάλας – Ξάνθης (πλησίον του οικισμού Ξεριά Καβάλας), δύο Ι.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 86χρονος άνδρας κάτοικος Ξεριά του Δήμου Νέστου, όταν παρασύρθηκε από δυο διερχόμενα αυτοκίνητα μέσα στο χωριό του.

Την 27-7-2022 το πρωί στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων - Ποτού Θάσου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός προσέκρουσε αρχικά σε ακινητοποιημένο Ι.Χ.Ε.

Νεκρός διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου 55χρονος περίπου κάτοικος Θάσου μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Ιουλίου στο Πευκάρι στο ύψος των Μεταλλείων.

Την 19-7-2022 το βράδυ σε οικισμό της Δράμας, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Δράμας.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στο 21ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών - Δράμας.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός σε τροχαίο στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Καβάλα.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ξάνθη. Έχασε την ζωή του 32χρονος οδηγός μηχανής μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με φορτηγό που οδηγούσε 73χρονος. 

 

Πρωινές ώρες της 28-3-2022 στην περιμετρική οδό Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής  στην διασταύρωση της Εθνικής οδού Αμφίπολης - Καβάλας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος άνδρας εξετράπη της πορείας της και ανετράπ

Το τελευταίο αντίο είπαν στο Μικροχώρι Δράμας συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας,

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Χρήστος Κυριακίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο, βυθίζοντας στη θλίψη τη Δράμα (δες

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης (δες 

Λουλούδια και κεριά αφήνουν περαστικοί στο σημείο στην οδό Φιλίππου που την παραμονή των Χριστουγέννων ένας 29χρονος διανομέας φαγητού άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο δυστύχημα. 

Λουλούδια και κεριά  αφήνει από την Παρασκευή 23 Ιουλίου που συνέβη το τραγικό τροχαίο μπροστά από το κέντρο διασκέδασης Καβαλιώτισσα στο Περιγιάλι αρκετός κόσμος

Από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής του Περιγιαλίου που κατέγραψε το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε έξω από την Καβαλιώτισσα το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 23 Ιουλίου επιβεβαιώνονται οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αυτοκίνητο να κάνει αναστροφή για να προσεγγίσει το πάρκινγκ του κέντρου διασκέδασης.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο με τις 8 το βράδυ στο Περιγιάλι στον δρόμο μπροστά από το πρώην στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» στη δομή φιλοξενίας

Συνοδηγός στη μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ήταν ο 24χρονος Καβαλιώτης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλα

​Την 20-6-2021 το πρωί, στην επαρχιακή οδό διασταύρωσης αεροδρομίου – Κεραμωτής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 85χρονου.

Την 18-6-2021 το μεσημέρι, σε αγροτική οδό στην περιοχή των Ελευθερών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με έτερη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου και τον τραυματισμό του 44χρονου. 

Τραγική κατάληξη είχε η καραμπόλα στην επαρχιακή οδό Χρυσούπολης - Κεραμωτής στην Καβάλα (δες ΕΔΩ).

Βίντεο, ανάρτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Κόκκαλης, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή12/3 έξω από την Βουλή, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας  H εικόνα επιβεβαιώνει για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Την ζωή του έχασε ανήμερα των Θεοφανείων οδηγός μηχανής στην Δράμα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούς εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

 

Σελίδες