θανάσιμος τραυματισμός

72χρονος πατέρας χειριστής θεριζοαλωνιστικής μηχανής παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 52χρονο γιο του, την ώρα του θερισμού στο ίδιο τους το χωράφι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο Παλιό Εράσμιο Ξάνθης.

 

Την 4-5-2020 και ώρα 14.10, στη Χρυσούπολη Καβάλας, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 16χρονου και ο τραυματισμός της οδηγού και των άλλων δύο επιβαινόντων. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Κυριακής ένας 78χρονος, όταν το όχημα που οδηγούσε προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.

Χθες (4-9-2016) το πρωί, στο 126ο χιλιόμετρο της σιδηροδρομικής γραμμής Αλεξανδρούπολης – Δικαίων (ύψος νότιας εισόδου Ορεστιάδας), η επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Δίκαια, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 51χρονο ημεδαπό.

Χθες (25-8-2016) το βράδυ, σε Επαρχιακή Οδό της Ορεστιάδας (οικισμός Βάλτου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός και επέβαινε 22χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο αυλής σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 22χρονης και τον βαρύ τραυματισμό του οδηγού

Χθες (17-8-2016) το απόγευμα, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης,  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 80χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός του δικύκλου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 68χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 75χρονου. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.