αθλητικά

Ο Βύρωνας Καβάλας ανακοίνωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή Γρήγορη Παπαδόπουλο. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το ΔΣ της Αναγέννησης Λιμεναρίων την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου μικρών τμημάτων αλλά και την αναζήτηση προπονητή εξέδωσε ο Ηρακλής Καβάλας.

Το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ κατέκτησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, εναντίον του 5ου Γενικού Λυκείου.

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην Πυγμαχία των Μαχητών Νέας Περάμου, Χρήστο Καραΐτη, βράβευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων που έγινε από 15 έως 18 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο στο Ρίο της Αχαίας με τη συμμετοχή 18 ομάδων

Ολοκληρωθήκαν τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τις ηλικιακές κατηγορίες Junior Κ-11, Μίνι Παίδων Κ-13, Παίδων Κ-15 και Εφήβων Κ-17

Για την 2η αγωνιστική της Α2 Μπάσκετ Γυναικών οι Πάνθηρες Καβάλας επικράτησαν επί της ΑΕ Πυλαίας με στο κλειστό αθλητικό κέντρο Αλεξάνδρα Δήμογλου, ενώ ο Αστέρας Καβάλας ηττήθηκε από τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Καβάλας μετά τα τρία ματς του Σαββάτου είχαμε άλλα τέσσερα παιχνίδια την Κυριακή (23/10) με δυνατές αναμετρήσεις.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργο Πριονίδη

Η Γ’ Εθνική κατηγορία μετράει αντίστροφα για το ξεκίνημα της σεζόν, με την πιο πιθανή ημερομηνία για τα πρώτα παιχνίδια να είναι στις 13 Νοεμβρίου.

Μετά από πολλές αναβολές ήρθε η ώρα για να μπουν ξανά στα γήπεδα οι ομάδες της Γ’ Εθνικής αλλά και των ερασιτεχνικών-τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο Νέστος Χρυσούπολης παρέμεινε στη Γ’ Εθνική κατηγορία μετά από απόφαση της ΕΠΟ και έτσι χτίζει μία νέα αρχή με διαφορετικό προπονητικό τιμ.

Μεγάλη νίκη-πρόκριση πήρε ο ΓΣ Ελευθερούπολης για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 75-82 επί του Πανσερραϊκού στις Σέρρες με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χάντσον με 12 πόντους και Ναούμη με 11. 

Εκτός Super League 2 έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας, μετά την απόφαση της ΕΠΟ για προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας.

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε στην πρωινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για το μέλλον των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Μπορεί τα ματς που θα συμπληρώσουν την «8άδα» για το Τσάμπιονς Λιγκ να επισκιάζουν οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιρικό δρώμενο της σημερινή ημέρα, όμως έχουμε κάποια εξ’ αναβολής ματς για τις μεγάλες Ευρωπαϊκές λίγκες.

Τελευταία ημέρα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και περιμένουμε να δούμε ποιες από τις 4 ομάδες θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Ο καταξιωμένος Δημήτρης Κυρσανίδης, αλλά και ο ανερχόμενος Μίμης Θεοδωρίδης, θα συμμετάσχουν στο παγκόσμιο κύπελλο παρκούρ της Σόφιας από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

 

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι αγωνιστικές που μένουν για το φινάλε στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε, ολοένα και μεγαλώνει το ενδιαφέρον, κυρίως στην κορυφή και την «ουρά». Το πιο μεγάλο ματς του διημέρου, είναι ξεκάθαρα αυτό που θα γίνει στη Βαρκελώνη

Ακάθεκτη συνεχίζει η Καβάλα την πορεία της στον Βόρειο όμιλο της Football League καθώς στο σημερινό αγώνα το επιβλήθηκε με 3-0 του Πιερικού στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Σελίδες