Φανάρια

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/05) στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας, οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε φωτεινό σηματοδότη.

Εκτός λειτουργίας παραμένουν για τρίτη ημέρα τα φανάρια στην οδό Ερυθρού Σταυρού στο ύψος της πρώην Νομαρχίας στην Καβάλα και στην οδό Βενιζέλου στη συμβολή της με την οδό Δαγκλή στο ύψος του Ωκεανίς.

Για την τοποθέτηση φαναριών στις διασταυρώσεις που οδηγούν στο Λιμάνι του Λιμένα Θάσου κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση. 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Καβάλας, Μάκης Κρεμμύδας, θα παρουσιάσουν την Πέμπτη (19/01), στις 11:00, μπροστά από τον Μικρό Μύλο (Βενιζέλου), τα νέα ηχητικά συστήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν σε φωτεινούς σηματοδότες της Καβάλας.

Εκτός λειτουργίας λόγω της κακοκαιρίας τέθηκαν μετά τις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου στην περιοχή του Αγίου Σίλα, στην περιοχή του Νοσοκομείου και στον Σταυρό Αμυδγαλεώνα.

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη τίθεται σε ισχύ ο Τεχνικός Κανονισμός για τον Καθορισμό των Εθνικών Απαιτήσεων για συσκευές αφής πεζών και τη χρήση τους σε φωτεινούς σηματοδότες, που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετος εξοπλισμός στις διαβάσεις πεζών.

 

Εκνευρισμό, αναστάτωση και ταλαιπωρία στους Καβαλιώτες οδηγούς προκάλεσε μια σημαντική βλάβη που προέκυψε το βράδυ της Κυριακής και επηρεάσε μεγάλο μέρος του συστήματος των φωτεινών σηματοδοτών στη

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλασμένα φανάρια, βουλωμένες αποχετεύσεις, κυκλοφοριακό ήταν μερικά από τα προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Καβάλας λίγη ώρα μετά την λήξη της καταιγίδας που έπληξε την πόλη, το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018.