Φίλιππος Αναστασιάδης

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μειωθούν φέτος οι γαλάζιες σημαίες της χώρας, καθώς ακόμα δεν έχουν καν αρχίσει οι διαδικασίες για τη ναυ

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και συνεργαζόμενων σχηματισμών κομμάτων που θα συμμετέχουν την 9η Ιουνίου 2024 στις εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να παρευρεθούν σε σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του Δήμου Παγγαίου.

Απάντηση στον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για τις οικοδομικές άδειες του δήμου που τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις στη χώρα σε αυτόν τον τομέα, δίνει με ανακοίνωση της, η δημοτική σύμβουλος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη.

Τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την εκλογή του στο ΔΣ της ΚΕΔΕ συγχαίρει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξεκινάμε…», Μαρία Βαρύτη.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας επανεκλέχθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, σε ανάρτηση του στα social media, ανέφερε πως έγινε βανδαλισμός σε παιδική χαρά στην Ελευθερούπολη, τονίζοντας την αγανάκτηση του.

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον Βασίλη Καρρά

Τον τρόπο έκφρασης στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Παγγαίου σχετικά με την αναβολή της ορκωμοσίας των δημοτικών αρχών καταγγέλλει η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξεκινάμε» Μαρία Βαρύτη.

Αναβάλλεται η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

“Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με την ψήφο τους οι πολίτες, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας για να κάνουμε τον Δήμο Παγγαίου έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό Δήμο, που θα έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο, τον δημότη, χωρίς διακρίσεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης. 

Δήμαρχο εκλέγει από την πρώτη Κυριακή και ο Δήμος Παγγαίου, τον Φίλιππο Αναστασιάδη με 79,38% για την επόμενη πενταετία.

Τουλάχιστον αινιγματική είναι η φωτογραφία των δυο υποψηφίων δημάρχων Παγγαίου την ημέρα των εκλογών.

Με ανάρτηση του στα social media, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ενημέρωσε πως το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στον Δήμου Παγγαίου, άρχισε να λειτουργεί από το πρωί της Τετάρτης (04/10).

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου πρόκειται να παρουσιάσει τους υποψηφίους του ο υποψήφιος δήμαρχος δήμου Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης. 

Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, με ανάρτηση του στα social media αναφέρει για την υποψήφια δήμαρχο Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, χαρακτηριστικά τα εξής “μια ακόμα άστοχη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και υπεράσπισης των «εκφοβισμένων» από την διοίκηση Αναστασιάδη, επιχείρησε η κ. Βαρύτη. Τι γίνεται όταν οι «εκφοβισμοί» δεν είναι πραγματικοί και δεν προέρχονται από άτομα της διοίκησης αλλά αποτελούν δημιουργήματα ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη στην διοίκηση Αναστασιάδη;

Η υποψήφια δήμαρχος Παγγαίου, Μαρία Βαρύτη, με νέα δήλωση της για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΑ Παγγαίου, απαντά στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑΠ και στις δηλώσεις του Φίλιππου Αναστασιάδη, αναφέροντας χαρακτηριστικά, “με υποτιμά ως άνθρωπο, ως επιστήμονα, αλλά κυρίως ως γυναίκα η δήλωση του κ. Δημάρχου ότι δήθεν υποκινούμαι από άλλους για να διατυπώσω τις θέσεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς μου.

Την υποψήφια δήμαρχο Παγγαίου Μαρία Βαρύτη και τους συνεργάτες της κάλεσε για γνωριμία ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Δεν ξεκίνησε καλά η επένδυση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας σύμφωνα με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.

Συνάντηση είχαν την Τρίτη (23/05) ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης με τον Άλεξ Χαντιτάτζι και συνεργάτες του.

Την διακοπή των εργασιών στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, μετά από έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία για τη νομιμότητα της κατασκευής της περίφραξης.

Το μήνυμα του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, αναφορικά με την εύρεση των δύο νεαρών παιδιών που χάθηκαν εχθές στο Παγγαίο όρος.

Το κυνοκομείο αδέσποτων ζώων επισκέφθηκε σήμερα, την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης

Την εξασφάλιση χρηματοδότησης έργων που αφορούν τις υποδομές Άρδευσης – Εγγείων βελτιώσεων κατάφερε ο Δήμος Παγγαίου. 

Τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη τίμησε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ΣΕΓΑΣ

Μία φωτογραφία μοιράστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης λίγο πριν την έναρξη της σπουδαία αναμέτρησης ανάμεσα σε Ορφέα Ελευθερούπολης και Άρη Πηγών αναφέροντας πως “το ποδόσφαιρο ενώνει”.

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης ενημερώνει για το ποιο είναι το διοικητικό σχήμα του Δήμου για το 2023.

37 κάδοι για ανακύκλωση ρούχων τοποθετήθηκαν σε περιοχές του Δήμου Παγγαίου, ως ένδειξη ευαισθητοποίησης στα περιβαλλοντικά προβλήματα. 

Ο Δήμος και η νομοθεσία υποχρεώνει τον επενδυτή να αφήσει διόδους για την παραλία μέσα από το οικόπεδο στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στον KavalaNews 102,8 ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης.

Σελίδες