Ταινία

Σκηνικά που κατασκευάστηκαν για να εξυπηρετήσουν το σενάριο του «Tin Soldier» σε πολλαπλά σημεία στη Δράμα, όπως στο Σπήλαιο του Αγγίτη, το Φράγμα του Θησαυρού, το Καπνολογικό Ινστιτούτο, βρίσκονται τοποθετημένα, χάρις στις ικανότητες ειδικευμένων τεχνικών.

Η Θεσσαλονίκη ξανά και η Δράμα για πρώτη φορά θα είναι “πρωταγωνίστριες” λοιπόν σε μια ταινία του Χόλιγουντ για τις επόμενες 50 μέρες, με τα γυρίσματα να αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την 25η Ιουλίου.

Σε εξέλιξη είναι τα γυρίσματα της ταινίας στο χωριό Νικηφόρος της Δράμας με θέμα ποντιακός ελληνισμός και  Μικρασιατική καταστροφή. Ο χρόνος έχει… σταματήσει, έτσι ώστε να μοιάζει με την αγορά της εποχής, αλλά και της… παραγωγής.

Θα γίνουν γυρίσματα στη Δράμα, αλλά δεν θα συμμετέχει σε αυτά ο πασίγνωστος ηθοποιός. Μόνο στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τελικά και όχι στη Δράμα.

Άλλη μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή του Χόλιγουντ, ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και όχι μακριά από την Καβάλα.

«Ο Εκδικητής του παρελθόντος» αποτελεί μία τολμηρή απόπειρα του Ξανθιώτη πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών Ισκάν Σελήμ.

 

Προς ματαίωση βαίνουν όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Καθημερινή». 

Τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Δράμας γυρίσματα ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ.

Ανεβασμένη στο youtube βρίσκεται εδώ κι ένα μήνα περίπου η ινδική ταινία Bollywood με τίτλο «Marrne Bhi Do Yaaron» η οποία γυρίστηκε στην Καβάλα. Πρόκειται για παρ

Στον «αέρα» είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες το τρέιλερ της ινδικής ταινίας Bollywood που γυρίστηκε στην Καβάλα και αποτέλεσε θέμα πολλών συζητήσεων (πολιτικών και παραπολιτικών κυρίως) στην περιοχή

Η Πρόεδρος της Δημωφέλεια φρόντισε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές να ενημερώσει τους Καβαλιώτες ότι η Δημωφέλεια αποφάσισε την εκποίηση έκτασής της στην Άσπρη Άμμο, η οποία,

Συνεχίζονται κανονικά παρά την ισχυρή κακοκαιρία τα γυρίσματα της ταινίας του Bollywood με τον τίτλο “πέθανε αύριο».