Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών

Η Κινηματογραφική λέσχη του Συνδέσμου φίλων γραμμάτων και τεχνών Καβάλας, σε συνέχεια του αφιερώματος στον ισπανόφωνο κινηματογράφο, θα προβάλλει  στο θεατράκι της Στέγης, την Κυριακή 14 Απριλίου, ώρα 20.00, σε δωρεάν  προβολή, την ταινία «Ο Μπάλας» («El Bola»).

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, το θέμα της Στέγης του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, θέτοντας ερωτήματα μαζί με τους άλλους βουλευτές του κόμματος προς την υπουργό Πολιτισμού και αναφέροντας πως πρέπει να κηρυχθεί διατηρητέο το κτίριο που στεγάζει τον σύλλογο, ώστε να μην αλλοιωθούν οι όψεις, η χρήση και η διαχρονική ιστορία ενός κτιρίου-πολιτιστικού τοπόσημου της πόλης.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Το περιοδικό Υπόστεγο (1987-1998 & 2009)», την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στο θεατράκι της Στέγης.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για τη Διάσωση της Στέγης του ΣΦΓΤ, διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 11 το πρωί, στο χώρο της Στέγης, με θέμα: “Ένα μεγαλόπνοο έργο ή μια ασύμμετρη απειλή;”

Η Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κατέθεσε νέα πρόταση για το θέμα της στέγασης του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας.

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Στις φήμες και τους ισχυρισμούς σχετικά με το θέμα της στέγασης του ΣΦΓΤ Καβάλας, απαντάει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, Βαγγέλης Καμπουρίδης.

«Ο ΣΦΓΤ πρέπει να παραμείνει στην ιστορική του έδρα, που αδιαμφισβήτητα αποτελεί τοπόσημο για την πόλη και τον πολιτισμό»

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν για την έκδοση του 4ου τεύχους του περιοδικού «νέο Υπόστεγο».

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Καβάλας