σύλληψη ναρκωτικά

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του δράστη εντόπισαν μια (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.042 γραμμαρίων.

Συνελήφθη την Πέμπτη 24-3-2022 το βράδυ, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Καβάλας, κάτοικος της περιοχής,  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη την Παρασκευή (18-3-2022) το πρωί, στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. 

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση κάνναβης προχώρησε η Λιμενική Αστυνομία Καβάλας το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου στη συνοικία του Αγίου Λουκά. 

Έναν άνδρα κάτοικο Θάσου συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές καθώς στην κατοχή του και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 νάυλον συσκευασία ηρωίνης βάρους 23,7 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο μεταλλικές σπάτουλες. 

Συνελήφθη την Τρίτη 9 Νοεμβρίου το πρωί, στη Θάσο, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη την Παρασκευή 15-10-2021 το πρωί, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (29/9) στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ε

Συνελήφθη χθες (28-7-2021) το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Καβάλας ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 50 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 43χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σακίδια πλάτης, που περιείχαν συνολικά (23) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (23.126) γραμμαρίων, 

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης 4 μέλη συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στο νομό Καβάλας Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα τα οποία παρείχαν συνδρομή στα μέλη της σπείρας σε μεταφορά ναρκωτικών 

Συνελήφθη την 27-2-2021 το πρωί στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών, περί αλλοδαπών και αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.