συγκέντρωση τροφίμων

Τη συγκέντρωση αναγκαίων ειδών για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσαν τα σωματεία της Καβάλας. 

Ενόψει του ερχομού των Άγιων Ημερών του Πάσχα, και επειδή πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αναλαμβάνει την πρωτοβου

Με σύνθημα "στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας" ο Δήμος Παγγαίου, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ελευθερούπολης και η Δράση Παγγαίου "υποστηρίΖΩ" προχωρούν στη συλλογή τροφίμων για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. 

 

Ο Δήμος Καβάλας συμπαραστέκεται εμπράκτως στους κατοίκους της Καρδίτσας, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

 

Ο Δήμος Θάσου ενημερώνει του κατοίκους της Θάσου ότι, σε συνέχεια αιτήματος του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου Καρδίτσας, το οποίο υπέστη ολική καταστροφή από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα, συγκεντρώνει φάρμακα και τρόφιμα μέχρι και την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, προκείμενου να διατεθούν στους πληγέντες της Καρδίτσας που τα έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενόψει Πάσχα συγκεντρώνει τρόφιμα & είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας