Σύγχρονος Δήμος

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024 η κοπή της βασιλόπιτας του συνδυασμού "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ".

“Ευχαριστώ τους συνδημότες μου, για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν εκ νέου δήμαρχο, και να μου δώσουν την ευκαιρία να διοικήσω τον Δήμο για την επόμενη πενταετία”. Να ολοκληρώσουμε τα έργα που προγραμματίσαμε, σχεδιάσαμε, μελετήσαμε και αρχίσαμε να εκτελούμε”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης.

«Η δεύτερη φορά που θα διοικήσω τα πράγματα θα είναι πιο δημοκρατικά στο δημοτικό συμβούλιο», είπε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης

Τη βεβαιότητά του ότι ο Θόδωρος Μουριάδης θα είναι και πάλι δήμαρχος Καβάλας, εξέφρασε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Κυριάκος Σταυρίδης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, είχε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, το βράδυ της Παρασκευής (06/10), στην πλατεία Ελευθερίας.

Τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Καβάλας ανέλυσε, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Σύγχρονου Δήμου Γιώργος Βαφείδης. 

Η διάθεση για προσφορά και η αγάπη για την πόλη που ζει και εργάζεται ήταν τα κίνητρα που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα  όπως εξήγησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος στο επάγγελμα Μάρκος Ζήσου σε συνέντευξή του στον KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, την Παρασκευή (15/09).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, το πρωί της Πέμπτης (31/08) υπέβαλε στο Υπουργείο Εσωτερικών τα ονόματα του συνδυασμού “Σύγχρονος Δήμος”, με το ψηφοδέλτιο να έχει 200 άτομα.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/08), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε στο Ακόντισμα, άλλους 55 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Τρία χρόνια σχεδόν πέρασαν μετά τη νίκη του Θόδωρου Μουριάδη στις Δημοτικές εκλογές και τα μέλη της παράταξης το… γιόρτασαν.

Στην Κεντρική προεκλιγική του ομιλία σας προσκαλεί ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ, στη διοίκηση αλλά και στο φίλαθλο κόσμο του ΑΟΚ για το επίτευγμα της ανόδου. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της χρονιάς, κατάφεραν αυτό που όλοι θέλαμε και περιμέναμε για πολύ καιρό: την πολυπόθητη άνοδο στην επόμενη κατηγορία...

Τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα πλαισιώσουν το συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο επικεφαλής Θόδωρος Μουριάδης.