Στίβος

Για το διακρατικό πρωτάθλημα κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών Κ18 από Ελλάδα και Κύπρο, που θα γίνει στην Ελευθερούπολη, που στηρίζει οικονομικά η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, είχαν συνάντηση και συζήτηση, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας για θέματα αθλητισμού, Στέλιος Ιγνατιάδης, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο αθλητής του ΟΚΑ Καβάλας, Γαβριήλ Αραμπατζής, έπιασε το όριο στα 1500 μέτρα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Τ20, που θα γίνει στο Κόμπε της Ιαπωνίας, και για τους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. 

Η Ελευθερούπολη συνεχίζει να μεγαλώνει την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με σημαντικές διοργανώσεις στίβου που διοργανώνει.

Η Σοφία Ιωσηφίδου του ΟΚΑ Καβάλας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπό

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έκοψε τη βασιλόπιτα της, την Κυριακή (11/02).

Τη βασιλόπιτα του έκοψε ο Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού “Φίλιππος Καβάλας”, την Κυριακή

Με τον σύλλογο του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Θάσιος αθλητής τζούντο και στίβου ΑμεΑ, Πολυζώης Ρήγας.

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, Σοφία Ιωσηφίδου, θα είναι στα 26 μέλη της Εθνικής ομάδας, που θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 10 Φεβρουαρίου.

“Κάνουμε πολλές θυσίες, χάνουμε εξόδους, πρέπει να φροντίζουμε τη διατροφή και τον ύπνο μας, αλλά από τους αγώνες παίρνουμε πάρα πολλά και η χαρά μας είναι μεγάλη”, ανέφεραν μεταξύ άλλων, οι αθλήτριες του ΟΚΑΦ, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100, στο Πανελλήνιο Κ20, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

“Σε αυτό το βάθρο στην Πάτρα ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματα μου, περίμενα κάτι παραπάνω, στο Βόλο που βγήκα 2η στο Κ23, σε πιο μεγάλη κατηγορία, ένιωσα πολύ περήφανη και ότι όλη χρονιά, ο κόπος και η προπόνηση, όλα άξιζαν”, είπε μεταξύ άλλων η αθλήτρια στίβου του ΟΚΑΚ, Αναστασία Ιωσηφίδου, δύο μέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Το βράδυ του Σαββάτου (16/09), οι αθλήτριες της ομάδας στίβου του ΟΚΑ “Φίλιππος” Καβάλας, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4Χ100 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20, που διεξάγεται στην Πάτρα.

Ο ΟΚΑ Καβάλας μετά το χάλκινο μετάλλιο της Σοφίας Ιωσηφίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια, πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, καθώς η Αναστασία Ιωσηφίδου κατέκτησε το αργυρό στο άλμα εις μήκος σε ηλικίες κάτω των 23.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Σοφία Ιωσηφίδου, στα 100 μέτρα με εμπόδια, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, μοιράζεται κάποιες φωτογραφίες με τους αφανείς ήρωες των Πανελληνίων αγώνων στίβου Κ16 που διεξήχθησαν στην Ελευθερούπολη.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (17-18/06), το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για ηλικίες κάτω των 16.

Την Πέμπτη (04/05), η Καβαλιώτισσα Στέλλα Χατζηραφαηλίδου, εκπροσωπώντας το 1ο ΓΕΛ Καβάλας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην Ελευθερούπολη.

Στην Ελευθερούπολη διεξήχθη την Πέμπτη (06/04) η Β’ φάση του σχολικού πρωταθλήματος στίβου. Μεγάλη συμμετοχή και καλές εμφανίσεις είχαν οι αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας.

Τους αγώνες στίβου του 5ου Ομίλου της Β΄ Φάσης θα φιλοξενήσει ο Δήμος Παγγαίου την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023, αλλά και τους τελικούς την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Μαΐου 2023.

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας Σοφία Ιωσηφίδου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου (8"35) στα 60 μέτρα με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ορέστης Σαγώνας στα 60 μέτρα για ηλικίες κάτω των 16 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλιας. 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βράβευσε του Πανελληνιονίκες του στίβου από την περιφέρεια ΑΜΘ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο (22/10) στο Στάδιο Ανθή Καραγιάννη οι αναπτυξιακοί αγώνες Μελετιάδεια 2022 προς τιμήν του Τάσου Μελετιάδη βαλκανιονίκη των 800 μέτρων.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 22χρονη αθλήτρια στίβου Γεωργία, την ώρα της προπόνησης, το απόγευμα της Τρίτης, στην Κομοτηνή.

Όλα έτοιμα στην Ελευθερούπολη για να υποδεχθεί ακόμα μία σημαντική διοργάνωση: τους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ-16

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές του ΟΚΑ Καβάλας κερδίζοντας πολλά μετάλλια στο διασυλλογικό πρωτ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΟΚΑ Καβάλας, Σοφία Ιωσηφίδου, στον τελικό των 60 μέτρων με εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ελίτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού δίνει το παρών, σήμερα, Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» στο τελευταίο γκραντ πρι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για την φετινή χρονιά. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του μεγάλου Καβαλιώτη αθλητή Ευθύμη Δαβιτζόγλου και η τελευταία τους ευκαιρία που έχουν οι αθλητές για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. 

Η ελίτ του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού θα δώσει το παρόν την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» στο τελευταίο γκραντ πρι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για την φετινή χρονιά.

Σελίδες