ΣΟΠΠ

Συνεδριάζει στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Συγκλήθηκε την Δευτέρα 1/11, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας, ενόψει χειμώνα. 

 

Τα θέματα ήταν: 

 

Συνεδρίασε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με θέμα: "Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, αλλά και χιονοπτώσεων και παγετών για την περίοδο 2020-2021".

 

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας  «Νικόλαος Μάρτης», για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού.

 

Από την ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 09:30 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας  «Νικόλαος Μάρτης».συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Στη σύσκεψη δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόβλημα της βατότητας του δασικού οδικού δικτύου, της αποψίλωσης των περιαστικών δασών και της παρόδιας βλάστησης