σχολικό πρωτάθλημα

Την Πέμπτη (16/03) στην Καλαμίτσα, τα αγόρια του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας νίκησαν στον ημιτελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος της ΑΜΘ το 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με σκορ 83-47 και προκρίθηκαν στον τελικό που θα διεξαχθεί την Τρίτη (21/3).

 Με σκορ 51-46 κέρδισε η ομάδα καλαθοσφαίρισης των κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Καβάλας την ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης. 

  

Ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ των ΕΠΑΛ Χρυσούπολης και ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης στο Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά διεκόπη οριστικά.

Το σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ κατέκτησε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας, εναντίον του 5ου Γενικού Λυκείου.

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της τελικής φάσης του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης λυκείων Ελλάδας – Κύπρου, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, αγώνες που φιλοξενούνται  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καβάλας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, από τον Δήμο Καβάλας.

 

Το διήμερο 4 και 5 Απριλίου 2019, θα διεξαχθεί στην Καβάλα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης λυκείων Ελλάδας-Κύπρου. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής:

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, διεξήχθη στα γήπεδα «Goal of Five» στο Περιγιάλι, η 1η Αγωνιστική του 17ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 6Χ6 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας, που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης