ΣΦΓΤ Καβάλα

Ο Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας, σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία Τμήμα Καβάλας, διοργανώνει  έκθεση εικαστικών έργων μαθητών και μαθητριών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας, προβάλλει στο θεατράκι της Στέγης, τις τρεις πρώτες Κυριακές του Απριλίου, σε δωρεάν προβολές, τις ταινίες:

Ο ΣΦΓΤ Καβάλας σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για τη Διάσωση της Στέγης του ΣΦΓΤ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Ένα μεγαλόπνοο έργο ή μια ασύμμετρη απειλή;"

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ανακοινώνει ότι έχει απαντηθεί από το Δ.Σ. του.

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Την πρόταση της σχετικά με τη λύση του προβλήματος στέγασης της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών δημοσιοποίησε ο δημοτική παράταξη "Έργο Τώρα" με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη.

Έκκληση στον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο «να λάβει υπόψη τις ευαισθησίες των Καβαλιωτών και να επανεξετάσει την αρχική του απόφαση» απευθύνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Καβάλας.

Την Τρίτη (19/12) η διοίκηση της Στέγης Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας, εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση που βρίσκεται το κτίριο της Στέγης, για την κυριότητα του κτιρίου και για τα σχέδια της Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για το κτίριο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας την Κυριακή 14 Μαΐου 2023και ώρα 21.00 στο θεατράκι της Στέγης θα προβάλει το ντοκιμαντέρ INSITU (2017)

Ο Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας ανακοινώνει ότι προχωρά στη διαδικασία για την έκδοση του τέταρτου τεύχους του περιοδικού «νέο Υπόστεγο».

Ο φωτογράφος Αντώνης Πασβάντης παρουσιάζει την Κυριακή 20 Ιουνίου στις 21:00 στον θερινό θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο» την φωτογρ

Το Εικαστικό Τμήμα του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ξεκίνησε τα μαθήματα ζωγραφικής για αρχαρίους για την περίοδο 2016-2017. Τα μαθήματα γίνονται κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ ώρες 6.30-8.00 στην ΣΤΕΓΗ του Συνδέσμου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Εικαστικού Τμήματος Διαμαντή Σταγγίδη στο email: [email protected] ή στο τηλ. 6936987402

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων, Γραμμάτων και Τεχνών μετά από σχετική συνεδρίαση αποφάσισε, ομόφωνα ,την βελτίωση του Καταστατικού λειτουργίας του Συνδέσμου. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη στείλει το παρόν Καταστατικό στα μέλη του, ζητώντας να προτείνουν, τυχόν, βελτιώσεις ή νέες προτάσεις, είτε στο Δ.Σ. ή στην Καταστατική Γενική Συνέλευση

Μετά τη συναυλία της 17ης Μαΐου στο ΟΣΚΑΡ, οι ΣυνΩΔΗπόροι του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας δεν σταματούν τις πρόβες... Προετοιμάζονται για το 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ερμούπολης, το οποίο θα λάβει χώρα το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου