ΣΔΟΕ

Η ΝΔ θεωρεί ότι θα φέρει την «ανάπτυξη» αν διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις κι αν επιβάλλει την μαύρη και απλήρωτη εργασία, τα ωράρια-«λάστιχο» και την απόλυτη εργοδοτική αυθαιρεσία. Οραματίζονται μια επιχειρηματικότητα με εργαζόμενους-σκλάβους. 

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Ε. και την αντιμετώπιση της διαφθοράς, οι Επιχειρησιακές Διευθύνσεις Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και Μακεδονίας ολοκλήρωσαν - εντός του έτους 2018

Δεκαπέντε περιπτώσεις «καραμπινάτης» φοροδιαφυγής περιλαμβάνει το νέο ενημερωτικό δελτίο του ΣΔΟΕ για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η απόκρυψη εισοδημάτων ύψους 1,3 εκ. ευρώ από επιχείρηση εστίασης ήταν ένα από τα πολλά κρούσματα φοροδιαφυγής που εντόπισε το ΣΔΟΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, έπειτα από συγκριτική διερεύνηση τραπεζικών λογαριασμών και φορολογικών δηλώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ... 

Είκοσι δύο «καραμπινάτες» περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισε το ΣΔΟΕ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών αυτών υπολογίζεται σε ένα ποσό που πλησιάζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ!