ραντεβού εξωτερικά ιατρεία

Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου με τις 2:00 το μεσημέρι θα μπορούν οι πολίτες να κλείσουν τα ραντεβού τους για πρωινά, απογευματινά ιατρεία καθώς και Μικροβιολογικές και Εργαστηριακές Εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καβάλας για το μήνα Δεκέμβριο.

«Βαθιά ανάσα» φαίνεται ότι παίrνει το νοσοκομείο Καβάλας μετά την αποκλιμάκωση που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στα κρούσματα κορωνοϊού.

Από τις την 1η Ιουνίου 2021 επαναλειτουργούν τα πρωινά και απογευματινά Ιατρεία καθώς και όλες οι μικροβιολογικές και

Από το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ανακοινώθηκε πως τα ραντεβού με τους γιατρούς οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν ωραρίου, στο πλαίσιο της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου για τις ακόλουθες ημερομηνίες είναι:

Δείτε τα ραντεβού με τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου, στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του νοσοκομείου.

 

Η  Διοίκηση  του  Γ.Ν.Καβάλας ενημερώνει τους πολίτες ότι στις  04 Μαϊου 2020  κατόπιν ραντεβού, ξεκινά η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και η διενέργεια Εργαστηριακών εξετάσεων – Απεικονιστικών (Πυρηνικής Ιατρικής- Ακτινολογικές –Μικροβιολογικές) καθώς και θεραπευτικών παρεμβάσεων

Γίνεται γνωστό ότι από την 1ητου Οκτώβρη θα λειτουργήσει στο Γ. Ν. Καβάλας το εξωτερικό ιατρείο του καρκίνου του προστάτη από τον ιατρό κ. Φιλιάδη Ιωάννη, Διευθυντή – Επιστημονικά Υπεύθυνο Ουρολογικού Τμήματος.

Ενημερώνουμε τους πολίτες  του Νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής ότι από την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 δεν θα λειτουργεί πλέον η τηλεφωνική γραμμή 1535 την οποία χρησιμοποιούν οι πολίτες προκειμένου να κλείσουν ραντεβού στο Γ.Ν.Καβάλας. Επομένως από την Δευτέρα 12.2.2018  και εφεξής η προσυνεννόηση για κλείσιμο ραντεβού θα γίνεται στα παρακάτω συμβατικά νούμερα και κατά τις ώρες 7:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ

Δεδομένου ότι το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει ενταχθεί  στο πρόγραμμα «Γραμμή για την Υγεία-1535», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τετραψήφιο νούμερο 1535 όλο το 24ώρο, προκειμένου να προγραμματίσουν για τον μήνα Μάρτιο τα ραντεβού τους, με τους κατωτέρω γιατρούς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τακτικό απογευματινό εξωτερικό ιατρείο πέραν του τακτικού ωραρίου

Το πρόγραμμα των τακτικών απογευματινών ραντεβού των εξωτερικών ιατρείων στο πλαίσιο της ολοήμερης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου για τον μήνα Σεπτέμβριο, όπως ανακοινώθηκε από τη Γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων είναι το εξής: