Πυροσβεστική

Εναέρια και επίγεια μέσα ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες στη Θάσο, όπου η φωτιά καίει από χθες, αφότου αναζωπυρώθηκε. Βελτιωμένη η εικόνα από το πύρινο μέτωπο.

Ολονύχτια θα είναι η μάχη όσων επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο της Θάσου. Η εικόνα είναι βελτιωμένη και χαρακτηρίζεται διαχειρίσιμη.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στη Θάσο.

Ολονύκτια «μάχη» έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς στην Ποταμιά της Θάσου.

Έχουν ήδη σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ οι πυροσβέστες σήκωσαν και drone που συγκεντρώνει πληροφορίες.

Στο «πορτοκαλί» και την Τρίτη (9/8) η Θάσος. Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε συγκεκριμένες περιοχές.

Υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά την Κυριακή 7/8 σε Καβάλα και Θάσο.

Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου ανάμεσα στην Εξοχή και στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου κοντά στο όρος Σύμβολο.

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου ανάμεσα σε Εξοχή και Κηπιά του Δήμου Παγγαίου σε δασική έκταση στο όρος σύμβολο. Δεν απειλούνται κατοικίες. 

Για τη Δευτέρα 18/07/2022, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, για την Καβάλα και το νησί της Θάσου προβλέπεται Δείκτης Επικινδυνότητας ‘‘3’’.

Δύσκολη νύχτα για τους κατοίκους των Λιμεναρίων και του Ποτού αυτή της Παρασκευής 8 Ιουλίου. Σπίτια και ξενοδοχεία πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παρασύρθηκαν όταν φούσκωσε ρέμα στην περιοχή Ναυάγιο από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Πυρκαγιά σε χωράφι στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας το μεσημέρι της Πέμπτης (7/7). Οι φλόγες πλησίασαν και σε αυλή σπιτιού.

Σελίδες