Ιατρικοί Σύλλογοι ΑΜΘ: Παρατηρήσεις - προτάσεις για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας Τρί, 19/04/2022 - 13:46 Κοινές προτάσεις στο σχέδιο νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, κατέθεσαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.
Ιατρικός Σύλλογος: Αυτές είναι οι προτάσεις για τις «τραγικές αδυναμίες του Συστήματος Υγείας» Παρ, 15/04/2022 - 15:03 Προτάσεις για διασφαλίζουν έγκαιρη και ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη στον τόπο κατοικίας τους για όλους τους πολίτε
ΚΚΕ Καβάλας: Παρέμβαση στη σύσκεψη για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας Δευ, 20/06/2016 - 22:09 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ του ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Φ.Υ. Δυο ζητήματα αναδείχτηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Νοσοκομείο Καβάλας για τα 30 χρόνια από την ίδρυση των Κ.Υ.