πρόγραμμα Leader

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α.) 2014-2020 σε συνάντηση μας την Παρασκευή (9/4) η Περιφέρεια Ανατολικής Μακε

Η Αναπτυξιακή Καβάλας Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πράξεις Ιδιωτικού Χαρακτήρα υποβλήθηκαν ενενήντα τέσσερεις (94) επενδυτικές προτάσεις συνολικής αιτούμενης Δημόσιας Δαπάνης 14.451.094,79 Ευρώ), υπερκαλύπτοντας -έτσι- κατά 441% την αρχική προκηρυχθείσα Δημόσια Δαπάνη (3.273.000,00 Ευρώ)

Το ποσό των 3.335.551 ευρώ πρόκειται να διατεθεί στην Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΕ μέσω του προγράμματος CLLD-LEADER για την κατασκευή έργων δημοσίου χαρακτήρα σε περιοχές των Δήμων Νέστου, Παγγαίου και Θάσου και την στήριξη δράσεων πολιτιστικών συλλόγων και εκπαιδευτικών φορέων.

Σε ενημέρωση την Παρασκευή 10 Μαίου 2018 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Κρηνίδων, καλεί η Αναπτυξιακή Καβάλας – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ τους υποψήφιους δικαιούχους οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις στήριξης

Οι δράσεις εφαρμόζονται σε όλη την περιοχή εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD /LEADER Ν. Καβάλας ήτοι στο σύνολο των Δήμων Παγγαίου, Θάσου, Νέστου και Καβάλας εκτός της Δημοτικής Ενότητας Καβάλας. 

Ο Δήμος Καβάλας και η Αναπτυξιακή Καβάλας-Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. – ΟΤΑ) διοργανώνουν την Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 19:30, ενημερωτική  εκδήλωση – διαβούλευση στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Καβάλας, με θέμα: Διασύνδεση των αναπτυξιακών στρατηγικών για την περιοχή της Καβάλας. Κοινός σχεδιασμός Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤΟΚ-CLLD/Leader)”