Ποταμούδια

Ο Δήμος Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε για τις εργασίες που γίνονται στην πλατεία Νεαπόλεως στα Ποταμούδια, αναφέροντας πως σκοπός του έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών κινητικότητας-προσπελασιμότητας, με παρεμβάσεις που θα παρέχουν ταυτόχρονα άνετες συνθήκες στάσης και παραμονής στους πεζούς.

Λόγω του κακού σχεδιασμού και της προβληματικής υλοποίησης του έργου ανάπλασης στην πλατεία Νεαπόλεως (η οποία λειτουργούσε ως αυλή για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Ποταμουδίων), οι προσωρινοί χώροι που θα δοθούν στους μαθητές για τα διαλείμματα κρίνονται ανεπαρκείς και δεν εγγυώνται ούτε την ασφάλεια των μαθητών ούτε την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Μάκης Παπαδόπουλος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας συνεδρίασης, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εγκρίνει την υποβολή άδειας εργασιών μικρής κλίμακας, με αντικείμενο την κοπή 11 δέντρων.

Άρχισε το πρωί του Σαββάτου (01/07), ένα εξαιρετικό Camp μπάσκετ που διοργανώνουν ο ΓΣ Ελευθερούπολης και ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας, στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, με καλεσμένο τον Αμερικανό θρύλο του μπάσκετ Ντέιβιντ Ίνγκραμ. 

Το βράδυ της Παρασκευής (23/06) διεξήχθη το 9ο καλοκαιρινό γλέντι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποταμουδίων στην πλατεία των Ποταμουδίων.

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, και ο εκπρόσωπος της Κοινοπραξίας «Α. Πρασίνης & Σία Ε.Ε.–Τσάντας Παναγιώτης», Αντώνης Πρασίνης, συνυπέγραψαν τη σύμβαση για την εκτέλεση των έργων ανάπλασης της πλατείας στα Ποταμούδια.

Στο κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδίων, το βράδυ της Τρίτης (28/02) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον αυτισμό με τίτλο «Από τη διάγνωση στην αυτονομία» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.

Το 8ο καλοκαιρινό γλέντι πραγματοποιεί φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμουδιών όπου θα αναβιώσουν το έθιμο του Κλήδονα.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, καθώς οι μαθητές της Δ' τάξης του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας επισκέφθηκαν το δημαρχιακό μέγ

Η αρχιτεκτονική ομάδα (Σοφία Κιρτάζογλου, Πολυάννα Φραγγίδου, Μαρία Χατζηβασιλειάδου, Μαρία Καρακεσίσογλου) που ανέλαβε τη μελέτη ανάπλασης της πλατείας Νεαπόλεως Ποταμουδίων, παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαρτίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, το σύνολο των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην εν λόγω περιοχή από τον Σεπτέμβριο του 2022. 

Την Κυριακή 17/4 στις 14:30, πριν τον Αγώνα μπάσκετ Ανδρών ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΙΛΙΑ Ορεστιάδας, στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του τίτλου Πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην ομάδα καλαθοσφαίρισης ΕΦΗΒΩΝ του ΑΣΤΕΡΑ.