πορεία

Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Καβάλας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι του νόμου Καβάλας

Περισσότερα από 500 ελεύθεροι επαγγελματίες από όλους τους κλάδους συμμετείχαν στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε υπό βροχή στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023.

Ανακοίνωση για πορεία εξέδωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι του ΔΙ.ΠΑ.Ε. Καβάλας.  

Συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα (18/09), για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

Πορεία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη πραγματοποίησαν τα σωματεία της Καβάλας το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου 2023. 

Εργατικά σωματεία, φοιτητές, μαθητές και πολίτες της Καβάλας συμμετείχαν σε ένα ακόμα συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Ανακοίνωση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία της Καβάλας εξέδωσαν συνδικάτα και εργατικά σωματεία.

Την Τετάρτη (08/03) στην Καβάλα όπως και σε όλη την Ελλάδα έγινε μεγάλη κινητοποίηση για την τραγωδία των Τεμπών.

Πορεία έκαναν νέοι και νέες στην Καβάλα τιμώντας τη μνήμη του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου

Μία ξεχωριστή Κυριακή έζησαν οι λάτρεις της κλασικής μοτοσικλέτας και της βέσπα στην Καβάλα.

Vintage μηχανές και αναβάτες με κοστούμια, σε μια πορεία για πολύ καλό σκοπό με κοινωνικό μήνυμα έρχεται στην Καβάλα. Κομψοί άνδρες, αλλά και γυναίκες, με κλασικές μηχανές που κερδίζουν τις εντυπώσεις βγαίνουν στον δρόμο την Κυριακή 22 Μαΐου.

Με κόσμο και σύνθημα «συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά» εργατικά σωματεία και συνδικάτα της Καβάλας, συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της πλατείας Καπνεργάτη

Με σύνθημα «όχι στην κατηγοριοποίηση των σχολείων μέσω της αξιολόγησης» και «όλοι στον αγώνα για υγεία,

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουλίου μία ακόμα συγκέντρωση και πορεία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού στην Καβάλα.

Πλημμύρισε το κέντρο της Καβάλας στην πορεία πολιτών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μεγάλη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το απόγευμα της Τετάρτης 14/7 με πολίτες να διαμαρτύρονται για τα μέτρα κα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο της Καβάλας πραγματοποίησαν Εργατικά Σωματεία τoυ νομού, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ερ

Δυναμικό παρών έδωσαν τα πρωτοβάθμια εργατικά Σωματεία της Καβάλας νωρίτερα σήμερα στην πλατεία Καπνεργάτη. 

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Καβάλας πραγματοποίησε ομάδα πολιτών το απόγευμα της Παρασκευής (12/3) φωνάζοντας συνθήματα κα

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην  Καβάλα με αφορμή την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη. Το ραντεβού δόθηκε για τις 18:30 στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας.  Το κάλεσμα απεύθυνε η «Αντιφαστιστική Πρωτοβουλία» Καβάλας.  

 

Πορεία διαμαρτυρίας διοργανώνουν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της Καβάλας τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα η οποία θα ξεκινήσει από το δημοτικό κήπο.

Οι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν από την οδό Βενιζέλου στην Ομόνοια ενώ έξω από το αστυνομικό τμήμα επικράτησε ένταση με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις Πρέσπες. Τα επεισόδια έληξαν άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο της Καβάλας πραγματοποίησαν τα συνταξιουχικά σωματεία του Νομού Καβάλας διατρανώνοντας την αντίθεση τους στον νόμο Κατρούγκαλου για τον επαναϋπολογισμό των συντάξεων.

Παράσταση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποίησαν τα μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Καβάλας το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαΐου 2018 εκφράζοντας την αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό.

Στην Αθήνα μετέβησαν εκατοντάδες άτομα από την Καβάλα, εργαζόμενοι στη ΒΦΛ και μέλη των οικογενειών τους, για να λάβουν μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.