Πνοή

Tην Τρίτη (19/1) ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια δέχθηκε την επίσκεψη των Γιατρών του Κόσμου του παραρτήματος Καβάλας στα γραφεία του. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η προσφορά , για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από τον Σύλλογο, 240 πακέτων, με 2 μάσκες, 1 σαπουνάκι και 1 αντισηπτικό.

 

 

Το μιούζικαλ "La La Land"  θα ανεβάσει στη σκηνή του αμφιθεάτρου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Καβάλα ο σύλλογος "Πνοή για το παιδί και την οικογένεια". Για τον λόγο αυτό παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από την κ. Νίκη Ανέστη και την ιδιοκτήτρια των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Easy Learning Βίλλυ Κονδυλίδου. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 19:00.

Η «ΠΝΟΗ» Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός φαρμακοποιού  για την υλοποίηση προγράμματος «ΠΝΟΗ_Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καβάλας»

Γραφική ύλη και άλλα είδη πρόσφεραν τα μέλη τους συλλόγου «ΠΝΟΗ» Καβάλας στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, που εδρεύει στη Νέα Καρβάλη, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ Καβάλας.

Η «Πνοή» Σύλλογος για το παιδί και την οικογένεια, και το προσωπικό του έργου με τίτλο «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καβάλας – Στηρίζω» συνεχίζοντας τις δράσεις ενημέρωσης τ